Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ενδιαφέρον (?) της Liverpool για τον Sander Berge

Ενδιαφέρον (?) της Liverpool για τον Sander Berge

Φημολογούμενο ενδιαφέρον της Liverpool για τον Sander Berge της Sheffield United φανερώνουν τα αγγλικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Με τη κρίση τραυματισμών που ταλανίζει την ομάδα, οι Reds φέρεται να ξεψαχνίζουν την αγορά για μια ποιοτική προσθήκη στη μεσαία γραμμή. Οι Thiago, Jones, Chamberlain βρίσκονται στα “πιτσ” λόγω τραυματισμού, ενώ το μέλλον του Keita κρίνεται αβέβαιο.

Ο Klopp έχει αναφερθεί πολλάκις στην επάρκεια και τη δύναμη του υπάρχοντος ρόστερ, το οποίο φαίνεται διατεθειμένος να στηρίξει μέχρι τέλους, έχοντας στην άκρη του μυαλού του το επόμενο καλοκαίρι όπου η ομάδα λογικά θα κινηθεί για την απόκτηση του Jude Bellingham.

Όσον αφορά τον Νορβηγό μέσο, η ρήτρα του εκτιμάται στα 35εκ. λίρες. Αποτελεί ποδοσφαιριστή με εμπειρία τόσο στο Champions League με τη φανέλα της Genk όσο και στη Premier League με τη φανέλα της Sheffield United. Μάλιστα ο Klopp έχει προσωπική άποψη για τον ποδοσφαιριστή καθώς τον έχει βρει αντιμέτωπο 3 φορές με τους Reds να έχουν ισάριθμες νίκες.

Υπήρχαν και πέρυσι το καλοκαίρι φήμες για την απόκτηση του, μετά τον υποβιβασμό της Sheffield και τη φιλοδοξία του ποδοσφαιριστή να συνεχίσει να αγωνίζεται στο κορυφαίο επίπεδο, αλλά δε τελεσφόρησαν. Φέτος, έχει βρεθεί στο στόχαστρο Ευρωπαϊκών συλλόγων, όπως η Milan και η Club Brugge.

Ο Fabinho βρίσκεται μακριά από τον καλό του εαυτό τελευταία και ίσως μία προσθήκη στη θέση του να επέφερε τον απαραίτητο συναγωνισμό που θα τον έκανε καλύτερο.

Αναμένουμε με ενδιαφέρον τις εξελίξεις και το αν ο Jurgen Klopp θα ξαναμπεί στην αγορά των μεταγραφών πριν αυτή κλείσει στις 1 Σεπτεμβρίου.

Ενδιαφέρον (?) της Liverpool για τον Sander Berge
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com