Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Ετοιμάζει πρόταση για τον Moises Caicedo η Liverpool!»

«Ετοιμάζει πρόταση για τον Moises Caicedo η Liverpool!»

Μια μεταγραφική… βόμβα ήρθαν να ρίξουν από το Εκουαδόρ για ενδιαφέρον της Liverpool για τον Moises Caicedo.

Ο κεντρικός χαφ της Brighton έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον της Manchester United, τα συναισθήματα όμως δεν φαίνεται να είναι αμοιβαία, με τον 20χρονο ποδοσφαιριστή να μην δείχνει ζεστός στη μετακίνηση στο Old Trafford.

Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες του Jose Alberto Molestina, η Liverpool ετοιμάζει μια πρόταση κοντά στα 50 εκατομμύρια ευρώ για τον ποδοσφαιριστή των «Seagulls»!

Αν αναλογιστεί κανείς και ότι στο νησί υπάρχουν… ψίθυροι για «ματιές» των Reds στον Sander Berge, τότε η εν λόγω φήμη μπορεί και να έχει… καπνό.

Ο Caicedo έφτασε τον χειμώνα του 2021 στη Brighton από την Independiente της χώρας του έναντι 5 εκατομμυρίων ευρώ., ενώ το καλοκαίρι μεταγράφηκε με τη μορφή δανεισμού στη Beerschot της Ολλανδίας.

Η μοίρα έμελλε να του κάνει το χατίρι να μην ολοκληρώσει τη χρονιά εκεί, αφού ορισμένες αποχωρήσεις τον Γενάρη του 2022 έφεραν την απόφαση της Brighton για σπάσιμο του δανεισμού.

Έκτοτε, ο Caicedo είναι ένα από τα γρανάζια της καλοδουλεμένης μηχανής του Potter στην ομάδα της νότιας ακτής, έχοντας συνολικά 10 συμμετοχές πέρυσι, ενώ φέτος έχει ξεκινήσει σε αμφότερα τα παιχνίδια της Brighton στο πρωτάθλημα.

Το ποσό για το οποίο μιλάνε στο Εκουαδόρ είναι εκκωφαντικό, ίσως και ακατανόητο για έναν παίκτη με 12 συμμετοχές στην Αγγλία, όμως ο Caicedo έχει στοιχεία που σίγουρα αρέσουν στον Klopp, όπως καλή τεχνική και δυνατά πνευμόνια. Το αν θα κινηθεί για τον παίκτη, μένει να φανεί, όμως η γενικότερη «μεταγραφολογία» για τον άξονα των Reds μπορεί να παρθεί και ως θετικό σημάδι για τις τελευταίες 12 μέρες της μεταγραφικής περιόδου.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com