Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > van Dijk: «Τα πάντα μπορούν να συμβούν στο πρωτάθλημα»

van Dijk: «Τα πάντα μπορούν να συμβούν στο πρωτάθλημα»

Για το κακό ξεκίνημα της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα και την αποβολή του Darwin Nunez με απευθείας κόκκινη κάρτα, μίλησε ο Virgil van Dijk μετά την ισοπαλία με την Crystal Palace στο Anfield.

Ο Ολλανδός στόπερ για το ξεκίνημα στο φετινό πρωτάθλημα είπε:

“ Νομίζω ότι με 10 παίκτες παίξαμε εξαιρετικά. Τους βάλαμε υπό πίεση, προφανώς πήραμε πολύ ρίσκο γιατί έπρεπε να σκοράρουμε την ισοφάριση και ελπίζαμε να πάρουμε τη νίκη. ”

“ Αλλά νομίζω ότι δεν πρέπει να μείνουμε με 10 παίκτες, δεν πρέπει να συμβεί. [Ο Diaz] είναι ένας φανταστικός παίκτης. Είναι προφανώς κάτι που χρειαζόμασταν και μας έδωσε μια ειδική δράση. Μπορεί να είναι πολύ καλύτερος – είναι ένας απίστευτος παίκτης ήδη. Θα δούμε τι θα φέρει το μέλλον. ”

“ Έχουμε παίξει δύο παιχνίδια μέχρι στιγμής αυτή τη σεζόν και υπάρχει ακόμη πολύς δρόμος να διανύσουμε, ώστε να μπορούν να συμβούν τα πάντα. Αυτό έχει αποδειχθεί τα τελευταία χρόνια, οπότε θα επικεντρωθούμε στον εαυτό μας. ”

“ Δεν διαβάζουμε τι λένε οι άλλοι από το εξωτερικό για εμάς γιατί κανείς δεν ξέρει τι πραγματικά συμβαίνει. Δουλέψαμε πολύ σκληρά για να πάρουμε τρεις βαθμούς, δουλέψαμε πολύ σκληρά για να προσπαθήσουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, αλλά δυστυχώς τα καταφέραμε Δεν συνέβη. Συνεχίζουμε. ”

Ο Luis Diaz έσωσε τον βαθμό της ισοπαλίας.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com