Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Liverpool – Crystal Palace (preview)

Liverpool – Crystal Palace (preview)

Δεύτερη αγωνιστική της Premier League και η Liverpool επιστρέφει στο Anfield, υποδεχόμενη την Crystal Palace το βράδυ της Δευτέρας στις 22:00 ώρα Ελλάδος.

Οι Reds μετά το στραβοπάτημα της πρεμιέρας στο Λονδίνο στοχεύουν στην πρώτη τους φετινή νίκη στο πρωτάθλημα, θέλοντας παράλληλα να ξεκινήσουν με τον καλύτερο τρόπο τις εντός έδρας υποχρεώσεις τους.

Ο Jürgen Klopp δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Thiago Alcantara, Curtis Jones, Alex Oxlade-Chamberlain, Ibrahima Konate, Diogo Jota, Caoimhin Kelleher και Calvin Ramsay, ενώ εξαιρετικά αμφίβολος είναι και ο Joel Matip που έχει ενοχλήσεις στη βουβωνική χώρα.

Τα καλά νέα για τον Γερμανό τεχνικό είναι πως οι Naby Keita και Κώστας Τσιμίκας έχουν επιστρέψει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων, οπότε θα μπορέσουν να δώσουν το παρών στην Κόκκινη αποστολή.

Στο κέντρο της άμυνας μαζί με τον Virgil van Dijk αναμένεται να ξεκινήσει ο Joe Gomez, ενώ η τριάδα του κέντρου θα αποτελείται, εκτός απροόπτου, από τους Henderson, Fabinho και Elliott.

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η παρουσία του Darwin Nunez στο κέντρο της επίθεσης, καθώς και των Mo Salah και Luis Diaz στα δύο άκρα της.

Η Crystal Palace του Patrick Vieira δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο στο φετινό πρωτάθλημα, αφού στην πρεμιέρα ηττήθηκε εντός έδρας με 0-2 από την Arsenal.

Οι James McArthur και James Tomkins παραμένουν εκτός, αλλά ο Michael Olise προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα και δεν αποκλείεται να βρεθεί στην αποστολή των Eagles για την αναμέτρηση του Anfield.

Στην περσινή αναμέτρηση του Anfield, οι Reds είχαν επικρατήσει με 3-0.

Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Paul Tierney.

Στατιστικά στοιχεία:

  • Δέκα συνεχόμενες νίκες έχει η Liverpool επί της Crystal Palace.
  • Αήττητη η ομάδα του Klopp στην Premier League μέσα στο 2022.
  • Από το 2017-18 έχει να χάσει η Palace τα πρώτα της δύο παιχνίδια στο πρωτάθλημα.
  • Οι Reds έχουν δεχθεί πρώτοι γκολ στα πέντε τελευταία τους παιχνίδια στην Premier League.
  • Με νίκη ξεκινάει η Liverpool στις προηγούμενες εννέα πρώτες εντός έδρας αναμετρήσεις.
  • Αήττητη ήταν πέρυσι οι Palace σε αγώνες που έλαβαν χώρα ημέρα Δευτέρα.
Η Liverpool υποδέχεται τους Eagles στο Anfield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com