Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Jason McAteer: «Δεν θα άλλαζα τον Nunez με τον Haaland»

Jason McAteer: «Δεν θα άλλαζα τον Nunez με τον Haaland»

Ο Jason McAteer δήλωσε πρόσφατα σε συζήτηση με τον Andy Gray στο beIN SPORTS ότι, δεν θα άλλαζε τον Darwin Nunez με τον Erling Haaland.

Ενώ είναι ακόμα πολύ νωρίς, φαίνεται ότι η Premier League μπορεί να έχει προσθέσει δύο πιθανούς σούπερ σταρ κατά τη διάρκεια των μεταγραφών του καλοκαιριού στα πρόσωπα του Erling Haaland και του Darwin Nunez.

Υπογράφοντας για τη Manchester City και τη Liverpool έναντι μεγάλων αμοιβών αντίστοιχα και οι δύο νεαροί επιθετικοί εντυπωσίασαν στο ντεμπούτο τους στην κατηγορία. Ο Haaland θα σημείωσε δυο τέρμα κόντρα στη West Ham, ενώ ο Nunez ήρθε από τον πάγκο για να σημειώσει ένα γκολ και μια ασίστ απέναντι στη Fulham.

Οι τύχες και των δύο ανδρών θα είναι παράλληλες προχωρώντας, καθώς είναι πιθανό να συγκριθούν οι δύο τους, δεδομένου ότι έφτασαν στο πρωτάθλημα την ίδια περίοδο για να ενταχθούν στις δύο ισχυρότερες ομάδες του.

Οι περισσότεροι θα έλεγαν ότι ο Haaland είναι περισσότερο ένα βήμα μπροστά για την επιτυχία, αν και δεν θα συμφωνούσαν όλοι με αυτήν την άποψη.

Μιλώντας στο beIN SPORTS, ο πρώην μέσος της Ιρλανδίας Jason McAteer είπε ότι δεν θα ανταλλάξει τον Darwin Nunez με τον Erling Haaland στο Anfield. Ο Andy Gray δεν ήταν τόσο σίγουρος, λέγοντας ότι ενώ και οι δύο ήταν γεμάτοι δυνατότητες, ο Νορβηγός είναι πιο μπροστά στην ανάπτυξή του και πιο σίγουρος σε αυτό το στάδιο.

McAteer: «Είναι δύσκολο. Μου αρέσει η στάση του Nunez, νομίζω ότι ήρθε στον σύλλογο πρόθυμος να μάθει. Ο Haaland τον περιμένει λίγο, νιώθει ότι είναι το τελειωμένο άρθρο και αυτή είναι η αυτοπεποίθηση που έχει. Οι επιθετικοί χρειάζονται αυτή την εμπιστοσύνη στον εαυτό τους. Νομίζω ότι ο Nunez το έχει αυτό. Μοιάζουν πολύ, ο Nunez είναι πολύ γρήγορος και αρκετά ντεμοντέ σέντερ φορ.»
Και οι δύο έχουν φύγει από αυτό το «ψεύτικο εννιάρη», το οποίο είναι ενδιαφέρον. Τους έχουν μπερδέψει λίγο και οι δύο ομάδες.

Gray: «Πιστεύω ότι ο Nunez πρέπει να μου το αποδείξει, ότι έχει τεράστιες δυνατότητες.»

McAteer: «Νομίζω ότι και οι δύο πρέπει να το αποδείξουν στην Premier League.»

Gray: «Πρέπει να το αποδείξουν και οι δύο στην Premier League την αξία τους, αλλά ο Haaland είναι πιο μπροστά στην ανάπτυξή του από τον Nunez ως προς την ικανότητά του στο υψηλότερο επίπεδο.»
Μπορεί να κάνω λάθος, αλλά δεν νομίζω ότι υπάρχει αμφιβολία για τον Haaland. Πιστεύω ότι θα έχει επιτυχία που περιμένουμε ό,τι κι αν συμβεί.
Δεν ξέρω για τον Nunez. Μπορεί να είναι ένας από τους καλύτερους, μπορεί και όχι. Θα το μάθει αυτό η Premier League. Νομίζω ότι ο Haaland είναι καλύτερα έτοιμος αυτή τη στιγμή, αν και δεν υπάρχουν πολλά κοινά μεταξύ τους.

Ο Erling Haaland είχε σίγουρα μεγαλύτερη φήμη πριν φτάσει στην Premier League, με τον Darwin Nunez να ήταν σχετικά άγνωστος στους περισσότερους ποδοσφαιρόφιλους πριν από την περασμένη σεζόν. Θα είναι σίγουρα ενδιαφέρον να δούμε πώς θα προχωρήσουν οι δύο παίχτες.

Jason McAteer: «Δεν θα άλλαζα τον Nunez με τον Haaland»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com