Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Jamie Carrragher σε Conor Coady: «Καλή τύχη αποστάτη»

Jamie Carrragher σε Conor Coady: «Καλή τύχη αποστάτη»

Ο πρώην αμυντικός των Κόκκινων Conor Coady θα παίζει στην Premier League αυτή τη σεζόν με τα χρώματα της Everton ως δανεικός, προερχόμενος από την Wolves, με την προοπτική να εγκατασταθεί μόνιμα εκεί με το τέλος της περιόδου.

Για κάποιους ήταν έκπληξη η μετακίνηση αυτή δεδομένης της σχέσης που έχει ο Coady με τους Κόκκινους, τους οποίους υποστήριζε από μικρός αλλά υπήρξε και παίκτης τους από το στάδιο ακόμα των Ακαδημιών. Ο Coady κατάφερε να κάνει δύο επίσημες εμφανίσεις με την πρώτη ομάδα πριν φύγει το 2014 για την Huddersfield.

O Carragher που γνωρίζει πολύ καλά το συναίσθημα να αντιπροσωπεύεις σε αγωνιστικό επίπεδο την αντίπαλη ομάδα του Merseyside από αυτήν που υποστήριζες από μικρός δεν δίστασε να αστειευτεί, ανεβάζοντας στο Instagram μια φωτογραφία του με τον Coady, στον αγώνα των Κόκκινων εναντίον της Fulham το 2013 και γράφοντας: «Αποστάτη! Καλή τύχη @ConorCoady»

Ο Coady έχει μιλήσει και παλιότερα για την αγάπη του για την Liverpool και συγκεκριμένα κατά τη σεζόν 2018/19, όταν παλεύοντας για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος ως την τελευταία αγωνιστική, οι Κόκκινοι έπαιζαν με την Wolves.

Ανάμικτα ήταν τα συναισθήματα τότε για τον νέο πλέον αμυντικό των Ζαχαρωτών.
«Όλοι γνωρίζουν ότι καθώς μεγάλωνα υποστήριζα την Liverpool, αλλά παίζω για την Wolves τώρα. Κοιτάζω βέβαια τα αποτελέσματα της Liverpool ελπίζοντας να δω μόνο νίκες.» είχε πει πριν από εκείνον τον αγώνα στο Anfield.
«Πλέον παίζω για την Wolves και δεν με ενδιαφέρει εναντίον ποιου αντιπάλου θα παίξουμε. Πρόκειται να κερδίσουμε εκεί μέσα και αυτή είναι η ψυχολογία που έχουμε.»
«Οι φίλοι μου είναι όλοι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας της Liverpool και μου λένε διάφορα πράγματα γι’ αυτόν τον αγώνα. Πολλοί μου ζήτησαν επίσης να τους βρω εισιτήρια για τον αγώνα. Εκατομμύρια ήταν αυτοί που μου το ζήτησαν και δεν ξέρω αν μπορώ να το καταφέρω αυτό για να είμαι ειλικρινής.» είχε πει ολοκληρώνοντας ο αμυντικός τότε της Wolves.

Jamie Carrragher σε Conor Coady: «Καλή τύχη αποστάτη»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com