Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Εντυπωσιάστηκε από τον Harvey Elliott, ο Rio Ferdinand

Εντυπωσιάστηκε από τον Harvey Elliott, ο Rio Ferdinand

Ο πρώην αμυντικός της Manchester Utd Rio Ferdinand, δεν έκρυψε την ικανοποίηση του από την απόδοση του Harvey Elliott στον αγώνα των Reds με την Fulham.

Μπορεί ο αγώνας αυτός να προσγείωσε -στην αρχή της αγωνιστικής δράσης, τους Κόκκινους στην πραγματικότητα, αφού η απόδοση της ομάδας δεν ήταν καλή, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν προέκυψαν και θετικά στοιχεία.

Οι περισσότερες από τις αλλαγές του Jugren Klopp, όπως αυτές των James Milner και Darwin Nunez άφησαν θαυμάσιες εντυπώσεις και δεν ήταν οι μόνες.

Ο Harvey Elliott έκανε μια αξιοσημείωτη εμφάνιση που δεν πέρασε απαρατήρητη από τον Rio Ferdinand.
«Επίδρασε στον αγώνα με το που μπήκε μέσα» είπε ο Ferdinand. «Νομίζω ότι οι αλλαγές θέσης που κάνει με τους Mo Salah και Trent Alexander-Arnold από τη δεξιά πλευρά είναι κάτι που θα το βλέπουμε συχνά φέτος.»
«Ελπίζω ότι θα δούμε πολύ περισσότερα από αυτόν σε αυτή τη σεζόν γιατί τους δίνει ένα διαφορετικό επίπεδο δημιουργικότητας.»
ολοκλήρωσε.

Βέβαια η απόδοση του Elliott δεν πλησίασε καν το 100% των δυνατοτήτων του σε ένα άσχημο από πλευράς αποτελέσματος και απόδοσης μεσημέρι για τους Κόκκινους και αυτό είναι ενθαρρυντικό, αφού βρισκόμαστε ακόμα στην αρχή της σεζόν και το μέλλον του παίκτη δείχνει να είναι λαμπρό.

Εντυπωσιάστηκε από τον Harvey Elliott, ο Rio Ferdinand
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com