Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Paul Merson: «Ο Nunez πρέπει να παίξει με Fulham»

Paul Merson: «Ο Nunez πρέπει να παίξει με Fulham»

Μιλώντας στο Sportskeeda, ο πρώην παίκτης της Arsenal Paul Merson παρότρυνε τον Jurgen Klopp να συμπεριλάβει τον Ουρουγουανό επιθετικό στη βασική ενδεκάδα, για τον εκτός έδρας αγώνα των Κόκκινων εναντίον της Fulham.

Ο Nunez δεν είχε ξεκινήσει επίσης και στον αγώνα εναντίον της City, για το Community Shield, αν και με την είσοδο του στο 2ο ημίχρονο άλλαξε τα δεδομένα, κερδίζοντας πέναλτι και πετυχαίνοντας τέρμα.

Βασιζόμενος λοιπόν σε αυτήν την εμφάνιση του Nunez στο ντεμπούτο του, αλλά και για λόγους ψυχολογίας ο Merson πιστεύει ότι το Σάββατο το μεσημέρι η Liverpool θα έπρεπε να ξεκινήσει με αυτόν στην επίθεση.

«Το τονίζω αυτό γιατί στον συγκεκριμένο αγώνα δεν θα παίξουν με κάποια από τις 6 μεγαλύτερες ομάδες της Premier League και γνωρίζουμε ότι η Liverpool θα κυριαρχήσει.» είπε.

«Ο Nunez χρειάζεται να παίζει σε τέτοιους αγώνες ,στους οποίους όπως καταλαβαίνετε πρόκειται να σκοράρει και αυτός θα είναι γι’ αυτόν ένας πολύ καλός αγώνας για να κάνει το ντεμπούτο του στην Premier League.»

Πετυχαίνοντας πέρυσι 34 τέρματα σε 41 εμφανίσεις για την ομάδα της Benfica, ο Nunez διαθέτει το κατάλληλο βιογραφικό για να ανταπεξέλθει με ευημερία στην επίτευξη τερμάτων, στην Premier League.

Θεωρείται όμως πιθανόν ακολουθώντας την αγαπημένη ‘συνταγή’ του Klopp για διευρυμένη περίοδο προσαρμογής του παίκτη, να είναι ο Firmino αυτός που θα οδηγήσει την επίθεση των Κόκκινων.

Paul Merson: «Ο Nunez πρέπει να παίξει με Fulham»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com