Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Δάκρυα χαράς ο 9χρονος Zac Myatt με την κίνηση του Robertson

Δάκρυα χαράς ο 9χρονος Zac Myatt με την κίνηση του Robertson

Ένας 9χρονος οπαδός της Liverpool δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα του όταν συνάντησε τον αγαπημένο του παίκτη Andy Roberston στον αγώνα του Community Shield.

Το προηγούμενο Σάββατο ο John Myatt πήρε μαζί του τον 9χρονο γιό του στο Leicester, για να παρακολουθήσει τον αγώνα της αγαπημένης του ομάδας ως δώρο για τα γενέθλια του.

Με τη λήξη του αγώνα το όνειρο του μικρού Zac έγινε πραγματικότητα όταν συνάντησε τον Andy Robertson -αγαπημένο του παίκτη, που υπέγραψε μάλιστα στο καπέλο και στη φανέλα του.

Μιλώντας ο 40 χρονών πατέρας του μικρού, από το Dingle, στην Liverpool Echo, είπε: «Όλοι οι υπόλοιποι ήθελαν να αγοράσουν φανέλες της Liverpool αλλά ο Zac μου είπε ‘το μόνο που θέλω είναι να υπογράψει ο Robbo στη φανέλα μου’.»

Τη στιγμή που τελείωσε ο αγώνας, ο John είπε στον Zac να τρέξει κάτω από τα σκαλιά για να βρεθεί κοντά στον αγωνιστικό χώρο όπου με την βοήθεια άλλων οπαδών και ενός υπαλλήλου ασφαλείας κατάφεραν να αποσπάσουν την προσοχή του αμυντικού των Κόκκινων.
«Ο Robbo τον είδε και ήρθε δίπλα του.» είπε ο John.
«Ήταν μαγικό. Έκλαιγε σε όλη τη διαδρομή καθώς επιστρέφαμε από το γήπεδο στο αυτοκίνητο, μια απόσταση σχεδόν 20 λεπτών.»
«Όταν φτάσαμε στο αυτοκίνητο κρατούσε το καπέλο και τη φανέλα του και κοιμήθηκε με αυτά αγκαλιά.»

Χωρίς να το γνωρίζει ο John κάποιος είχε βιντεοσκοπήσει τη στιγμή που ένας συγκινημένος Zac έπαιρνε πίσω τη φανέλα του από τον Robbo, με την υπογραφή του παίκτη.
Στο βίντεο που το έχουν δει περισσότεροι από 100.000 άνθρωποι στο Twitter και στο TikTok φαίνεται ο μικρός Zac να προσπαθεί να συγκρατήσει τα δάκρυα του, βάζοντας το χέρι στο στόμα του-εμφανώς σοκαρισμένος.

«Κάποιοι από τους φίλους μου το είδαν και μου έστειλαν μηνύματα λέγοντας ότι είναι σίγουροι πως ήταν ο γιος μου στο βίντεο. Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο Robbo έπαιξε σε όλο τον αγώνα και μετά βρήκε τον χρόνο να έρθει δίπλα στον μικρό.» είπε ο John Myatt.
«Ήταν το καλύτερο δώρο γενεθλίων που πήρε αυτό και δεν ξέρω πως θα καταφέρω να το ξεπεράσω αυτό του χρόνου. Νομίζω ότι ο Robbo απέκτησε έναν φίλο για μια ζωή.» ολοκλήρωσε.

Δάκρυα χαράς ο 9χρονος Zac Myatt με την κίνηση του Robertson
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com