Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Darwin Nunez: « Με βοήθησε πολύ ο Salah»

Darwin Nunez: « Με βοήθησε πολύ ο Salah»

Ο Ουρουγουανός επιθετικός παραδέχθηκε ότι ένιωσε την πίεση και αγχώθηκε με τη μεταγραφή του στη Liverpoolαλλά έδωσε τα εύσημα στον Mo Salah γιατί ο Αιγύπτιος τον βοήθησε να νιώσει πιο άνετα στο νέο του περιβάλλον.

Ο Nunez κατέφτασε στις αρχές του καλοκαιριού στο Anfield υπό το βάρος της 64 εκατομμυρίων λιρών μεταγραφής του με τον Jurgen Klopp να παραδέχεται ότι «ο επιθετικός είναι διαφορετικός από όσους είχαμε ως τώρα», μια δήλωση που δέχεται πολλές ερμηνείες.

Θα πρέπει να προσθέσουμε και τον αντίκτυπο που είχαν στον παίκτη τα σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αν και κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, κατάφερε να σημειώσει 5 τέρματα και να αναδειχθεί ως ο άνθρωπος που άλλαξε τη μορφή του αγώνα εναντίον της Manchester City.

Μόνο μετά τον αγώνα του Kings Power Stadium, ο Ουρουγουανός ομολόγησε για το πόσο νευρικός ήταν στην αρχή της προετοιμασίας και ευχαρίστησε τον Salahγια το καλωσόρισμα στην ομάδα των Κόκκινων.

«Για να είμαι ειλικρινής ,τις πρώτες εβδομάδες ήμουν τόσο νευρικός που έχανα ακόμα και τις πιο απλές πάσες.» είπε στο Sports Center.

«Ήταν πολύ δύσκολο να συνηθίσω το ξεκίνημα με την ομάδα.» συνέχισε.

«Καθώς όμως περνούσε ο καιρός άρχισα να νιώθω πιο άνετα ενώ και ο Salah με βοήθησε πολύ με την κουβέντα που είχαμε

«Με βοήθησαν στη συνέχεια οι Βραζιλιάνοι της ομάδας και ο Luis Diaz που είναι και αυτός νέος εδώ. Είναι πραγματικά δύσκολο να έρθεις σε μια μεγάλη ομάδα όπως η Liverpool και να μην νιώσεις πίεση. Το ένιωσα αυτό.»

«Ο Klopp επίσης μου μίλησε πολύ , πάντα με βοηθά να προχωρώ μπροστά ,και μου έδειξε τέτοια εμπιστοσύνη που σκοπεύω να του την επιστρέψω στον αγωνιστικό χώρο

Δεν είναι ασυνήθιστο για τους παίκτες που έρχονται σε μια νέα ομάδα να χρειαστούν αρκετό χρόνο για να προσαρμοστούν και η υπομονή αποτελεί κλειδί για την περίπτωση του Nunez ,ο οποίος δεν αναμένεται να ξεκινήσει στον αγώνα εναντίον της Fulham.

Η σημαντική του όμως συνεισφορά στον αγώνα εναντίον της City θεωρείται από πολλούς ότι ήταν ένα κομβικό σημείο για τον παίκτη ,με τον Jurgen Klopp να δηλώνει μάλιστα μετά το τέλος της νίκης με 3-1 , «μπορούσατε να δείτε το πρόσωπο του αλλά κα τα πρόσωπα των συμπαικτών του ,πόσο ευτυχισμένοι έδειχναν γι’ αυτόν, και αυτό είναι ένα πολύ καλό σημάδι παρά τη σύντομη χρονική περίοδο που είναι μαζί μας.»

Επίσημο ντεμπούτο με γκολ έκανε ο Darwin Nunez.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com