Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού ο Jota

Ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού ο Jota

Μια αναφορά που εμφανίστηκε στην Daily Telegraphαποτελεί το χαρούμενο γεγονός της ημέρας αφού θέλει τον Diogo Jota να επανέρχεται από τον τραυματισμό του και να επιστρέφει άμεσα στις προπονήσεις.

Ο Jota δεν εμφανίστηκε στο μεγαλύτερο μέρος της προετοιμασίας λόγω του τραυματισμού του ενώ έχασε τον αγώνα του Community Shield και δεν θα είναι έτοιμος και για τον αγώνα της 1ης αγωνιστικής εναντίον της Fulham.

Ο Jurgen Klopp μιλώντας πρόσφατα για τον παίκτη είχε δηλώσει ότι η επιστροφή του θα χρειαστεί να καθυστερήσει και ότι το πρόβλημα του ίσως να ήταν πιο σοβαρό από ότι αναμενόταν.

Φαίνεται όμως ότι θα επιστρέψει σύντομα και αν και βρίσκεται πίσω από τους συμπαίκτες του στο στάδιο της προετοιμασίας δεν θα περάσει πολύς καιρός πριν ο Klopp τον καλέσει για να προσφέρει τις υπηρεσίες του.

Ο τραυματισμός αυτός είχε έρθει αναπάντεχα, σε μια περίοδο ,που λόγω της αποχώρησης του Mane φαινόταν ξεκάθαρα ότι υπήρχε θέση για τον παίκτη στην ενδεκάδα.

Ο Jota θα μπορούσε να αναδειχθεί σε ιδανικό αντικαταστάτη του Sadio Mane ,αφού μπορεί να παίξει σε διαφορετικές θέσεις και είναι περισσότερο έμπειρος από τους Luis Diaz και Darwin Nunez.

Ευτυχώς ο 25χρονος επιθετικός δείχνει να είναι έτοιμος για προπόνηση και πάλι, πριν την έναρξη του επίσημου αγωνιστικού προγράμματος ,και αν πριν κάποιες μέρες φαινόταν ότι θα επέστρεφε μετά από αρκετές εβδομάδες ,τελικά υπάρχει περίπτωση να τον δούμε να αγωνίζεται πριν τα τέλη του Αυγούστου.

Φυσικά με την επιστροφή του αυξάνεται ο ανταγωνισμός στην επίθεση των Κόκκινων, κάτι που μόνο ως θετικό θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί.

Πλησιάζει η επιστροφή του Diogo Jota.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com