Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Έτοιμος για νέο συμβόλαιο ο Diogo Jota!

Έτοιμος για νέο συμβόλαιο ο Diogo Jota!

Η Liverpool είναι έτοιμη να επιβραβεύσει τον Diogo Jota με ένα νέο συμβόλαιο, όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες από το Νησί.

Οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές έχουν ξεκινήσει εδώ και μερικές εβδομάδες και πλέον βρίσκονται σε πάρα πολύ καλό δρόμο, με όλα τα δεδομένα να δείχνουν πως θα υπάρξει οριστική συμφωνία και επίσημες ανακοινώσεις μέσα στις επόμενες ημέρες.

Ο Πορτογάλος αποκτήθηκε το 2020 από τη Wolves έναντι £45 εκατομμυρίων και δεσμεύεται με μακροχρόνιο συμβόλαιο, όμως η ομάδα θέλει να του ανανεώσει, αυξάνοντας παράλληλα και τις απολαβές του.

Μέχρι στιγμής έχει σημειώσει 34 τέρματα σε 85 εμφανίσεις με την Κόκκινη φανέλα και αποτέλεσε έναν εκ των σημαντικότερων παικτών την περσινή σεζόν με πολλά κρίσιμα γκολ, όπως εκείνα κόντρα στην Arsenal για τα ημιτελικά του Carabao Cup.

Την δεδομένη στιγμή ο διεθνής άσος είναι τραυματίας, όμως αναμένεται να επιστρέψει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων εντός δύο εβδομάδων και να τεθεί ξανά στη διάθεση του Jürgen Klopp.

Ο 25χρονος έχει τεθεί εκτός από τις αναμετρήσεις των δύο πρώτων αγωνιστικών κόντρα στη Fulham και Crystal Palace, όμως δεν μπορούσε να αποκλειστεί μια επιστροφή στο μεγάλο παιχνίδι με την Manchester United στο Old Trafford στις 22 του μηνός.

Έτοιμος να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τη Liverpool ο Diogo Jota.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com