Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Roy Keane στο ITV: «Ποιος είναι ο Mane;»

Roy Keane στο ITV: «Ποιος είναι ο Mane;»

Ο Roy Keane έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για τις υπόλοιπες ομάδες της Premier League , διαπιστώνοντας τη δυναμική και τις προοπτικές της μεταγραφής του Darwin Nunez στους Κόκκινους, μετά το εντυπωσιακό ντεμπούτο του παίκτη εναντίον της Manchester City.

Μιλώντας στο ITV μετά το τέλος του αγώνα και της νίκης με 3-1 των Κόκκινων , ο πρώην παίκτης της Manchester United υπαινίχθηκε ότι δούμε περισσότερα από τον Nunez.

«Νομίζω ότι για οποιοδήποτε παίκτη έρχεται σε μια νέα ομάδα, ανεξάρτητα από τη θέση στην οποία παίζει, υπάρχει μια περίοδος προσαρμογής. Για έναν επιθετικό έχει σημασία να πετύχει το πρώτο του τέρμα. Αυτός τα κατάφερε και θα συνεχίσει.» είπε.
Και υπονοώντας ότι η Liverpool προχώρησε γρήγορα και επιτυχώς, στην απόκτηση του Ουρουγουανού μετά τη φυγή του Sadio Mane στην Bayern Munich είπε: «Ποιος είναι ο Mane; Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, άλλοι παίκτες φεύγουν και άλλοι έρχονται. Αυτός είναι ένας νέος επιθετικός, ‘πεινασμένος, το είδατε.»

«Ήταν ένα εκπληκτικό ντεμπούτο για τον Nunez και η απόκτηση του δίνει πολλές επιλογές στη Liverpool.» δήλωσε συγχαίροντας κατά κάποιο τρόπο μάλιστα τους Κόκκινους για την προσεγμένη και επιτυχή απόκτηση παικτών.
«Βλέπετε και τις δύο ομάδες (Liverpool και City). H πείνα (για τρόπαια) και η επιθυμία που μπορεί να διακρίνει κάποιος σε αυτές είναι κάτι το φανταστικό.» είπε.

Και πρόσθεσε: «Ήταν μια καλή μέρα για την Liverpool. Ένας νέος επιθετικός και οι καλές συνήθειες τους για να νικήσουν, παραμένουν. Νομίζω ότι οι υπόλοιπες ομάδες που παρακολουθούν τις Liverpool και City θα αναρωτιούνται πότε επιτέλους θα ηρεμήσουν.»
«Αποκλείεται όμως να συμβεί αυτό με τους Guardiola και Klopp στις τεχνικές τους ηγεσίες. Ο Klopp έχει πλέον ένα μεγάλο χαμόγελο στο πρόσωπο του, φαίνεται αναζωογονημένος και ανανέωσε το συμβόλαιο του. Καλή τύχη στις υπόλοιπες ομάδες.»

Τέλος μιλώντας για τον Erling Haaland -ο οποίος έχασε δύο καλές ευκαιρίες στη διάρκεια του αγώνα, είπε: «Τα στοιχεία που είδα σήμερα από αυτόν είναι ενθαρρυντικά. Εντάξει, έχασε δύο ευκαιρίες αλλά σημασία έχει ότι τις παίρνει, και μετά τον ντόρο που έγινε με αυτόν θα προσγειωθεί λίγο στην πραγματικότητα και θα δουλέψει περισσότερο.»

«Δεν αμφιβάλλω ότι θα πετύχει πολλά τέρματα αν και σήμερα θα είναι απογοητευμένος για τις ευκαιρίες που έχασε.» ολοκλήρωσε.

Roy Keane στο ITV: «Ποιος είναι ο Mane;»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com