Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Conor Bradley: «Θέλω να ανταγωνιστώ τον Trent»

Conor Bradley: «Θέλω να ανταγωνιστώ τον Trent»

Ο 19χρονος αμυντικός των Κόκκινων Conor Bradley μιλώντας στην Manchester Evening News παραδέχθηκε ότι τον ενδιαφέρει η θέση του Trent Alexander-Arnold.

Μπορεί οι Κόκκινοι να απέκτησαν τον Calvin Ramsay ως αντικαταστάτη του TAA, αλλά ο Bradley δεν το βάζει κάτω ιδίως μετά την αποχώρηση του Neco Williams .
Ο Bradley αποφάσισε φέτος να πάει ως δανεικός στην Bolton Wanderers -μία από τις ομάδες που προβλέπεται να είναι ανταγωνιστικές στη League One, για αυτή τη σαιζόν, έτσι ώστε να αποκτήσει περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

«Προφανώς ήταν μια μεγάλη απόφαση αλλά σίγουρα την χρειαζόμουν.» είπε.
«Ήθελα να αποκτήσω περισσότερα λεπτά συμμετοχής εντός αγωνιστικού χώρου και δεν θα μπορούσα να σκεφτώ μια καλύτερη ομάδα για να είμαι ειλικρινής. Ήταν τεράστια απόφαση και προφανώς δεν θα είναι εύκολο να μετακομίσω από την Liverpool στην Bolton. Από τη στιγμή όμως που μίλησα στον manager ανυπομονούσα να έρθω εδώ και είμαι χαρούμενος γι’ αυτό.»

Ο διεθνής με την ομάδα της Βορείου Ιρλανδίας αναμένεται να επιστρέψει βελτιωμένος στο Anfield και φυσικά θα έχει να αντιμετωπίσει μια τεράστια πρόκληση. Να βγάλει εκτός ενδεκάδας τον Trent Alexander-Arnold.
«Προφανώς μακροπρόθεσμα θέλω να προσπαθήσω και να ανταγωνιστώ τον Trent. Γνωρίζω ότι θα είναι δύσκολο γιατί είναι απίστευτος. Αλλά θέλω να συνεχίσω την σκληρή δουλειά ,να κάνω αυτό που πρέπει ,και ελπίζω ότι θα έρθει η στιγμή μου.» είπε ο Bradley ο οποίος πέρυσι έπαιξε ως βασικός σε 5 αγώνες των Κόκκινων.
«Όλοι στην Liverpool μου είπαν ‘απλά πήγαινε και απόλαυσε το ποδόσφαιρο Παίξε σε όσο το δυνατόν περισσότερους αγώνες μπορείς και δώσε ότι καλύτερο μπορείς» ολοκλήρωσε ο αμυντικός των Κόκκινων ο οποίος το Σάββατο υπάρχει πιθανότητα να αγωνιστεί με την ομάδα της Bolton εκτός έδρας εναντίον της Ipswich Town.

Conor Bradley: «Θέλω να ανταγωνιστώ τον Trent»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com