Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Liverpool – Manchester City (preview)

Liverpool – Manchester City (preview)

Liverpool και Manchester City κοντράρονται στο King Power Stadium το απόγευμα του Σαββάτου στις 19:00 ώρα Ελλάδος για τον πρώτο τίτλο της σεζόν, το Community Shield.

Οι δύο ομάδες θέλουν να ξεκινήσουν με τον ιδανικότερο τρόπο τη φετινή τους σεζόν, ακόμη και αν ο συγκεκριμένη διοργάνωση δεν θεωρείται κάτι περισσότερο από ένα φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας.

Οι Reds, υπό τις οδηγίες του Jürgen Klopp δεν έχουν πανηγυρίσει την κατάκτηση του Community Shield, έχοντας ηττηθεί δύο φορές στα πέναλτι από Manchester City και Arsenal αντίστοιχα.

Η Liverpool αναμένεται να παρατάξει την καλύτερη δυνατή της ενδεκάδα, με τον Darwin Nunez να δίνει μάχη με τον Bobby Firmino για μια θέση στην κορυφή της επίθεσης.

Κάτω από τα δοκάρια για τους Reds θα καθίσει ο Adrian, αφού και ο Kelleher έχει τεθεί εκτός με τραυματισμό.

Φαβορί για να ξεκινήσει μαζί με τον Virgil van Dijk στο κέντρο της άμυνας είναι ο Ibrahima Konate, ενώ σίγουρες θα πρέπει να θεωρούνται οι θέσεις των Robertson, Alexander-Arnold, Henderson, Thiago, Fabinho, Salah και Luis Diaz.

Εκτός με προβλήματα τραυματισμών έχουν τεθεί οι Alisson Becker και Diogo Jota, ενώ εξαιρετικά αμφίβολος είναι ο Κώστας Τσιμίκας, λόγω ενός χτυπήματος που δέχθηκε στην προπόνηση της Τρίτης.

Η Manchester City του Pep Guardiola θα στερηθεί μόνο τον Aymeric Laporte, ο οποίος θα μείνει εκτός δράσης μέχρι τον Σεπτέμβριο.

Στην τελευταία συνάντηση των δύο ομάδων, οι Reds είχαν επικρατήσει με 3-2 στο Wembley για τα ημιτελικά του FA Cup.

Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Craig Pawson.

Οι Reds στοχεύουν στην πρώτη τους κατάκτηση μετά το 2006.

Liverpool εναντίον Manchester City για το Community Shield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com