Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Μεγάλη εντύπωση έχει προκαλέσει ο Pitaluga

Μεγάλη εντύπωση έχει προκαλέσει ο Pitaluga

Πλησιάζουν οι μέρες της επίσημης αγωνιστικής δράσης των ομάδων στην Αγγλία, αλλά ο Marcelo Pitaluga δεν βιάζεται αφού χρησιμοποιεί τα φιλικά της ομάδας του στην προετοιμασία για να προκαλεί μόνο θετικές εντυπώσεις.

Ο 19χρονος τερματοφύλακας της Liverpool ήταν ένα από τα βασικά μέλη της Ακαδημίας πέρυσι ενώ έκανε τις προπονήσεις του δίπλα στον Alisson.

Έχοντας υπόψη του ότι αποτελεί την 4η επιλογή του Jurgen Klopp αποφάσισε με τη σύμφωνη γνώμη της ομάδας να παίξει ως δανεικός στην Macclesfield, στην οποία προσαρμόστηκε τόσο γρήγορα ώστε ξεκίνησε στους 5 από τους 6 φιλικούς αγώνες της νέας του ομάδας.

Στον 2ο μάλιστα αγώνα που έδωσε η Macclesfield νίκησε με 2-0 την WBA- ομάδα της Championship, με τον Pitaluga να κερδίζει τον τίτλο του Man of The Matchκαθώς και τους επαίνους ότι ήλεγχε απόλυτα την περιοχή του.

Ακολούθησε άλλη μια νίκη της Macclesfield με 4-0 εναντίον της York City και άλλος ένας τίτλος Man ofThe Match για τον παίκτη των Κόκκινων ,ο οποίος κράτησε και πάλι ανέπαφη την εστία του.

«Μεγάλο παιχνίδι από μέρους του και δείχνει πόσο γρήγορα ωριμάζει και προσαρμόζεται εδώ.» είπε ο manager της Macclesfield, Danny Whitaker στο SilkmenTV.

«Όταν ήρθε εδώ ,εγώ και ο προπονητής των τερματοφυλάκων , ο Dom, του μιλήσαμε για ποια πράγματα έπρεπε να αλλάξει και δείτε τον. Μετά από δύο αγώνες είναι ένας εντελώς διαφορετικός παίκτης

«Για εμάς από αυτή την άποψη, είναι φανταστικό να τον βλέπουμε να μαθαίνει και να προσαρμόζεται τόσο γρήγορα στο περιβάλλον εδώ. Ελπίζουμε ότι θα συνεχίσει έτσι.» ολοκλήρωσε  ο Whitaker.

 

Είναι ο πρώτος δανεισμός για τον Marcelo Pitaluga.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com