Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για την προετοιμασία και τον Nunez

Ο Klopp για την προετοιμασία και τον Nunez

Δηλώσεις από το προπονητικό κέντρο της ομάδας στο Salzburg της Αυστρίας έκανε ο Jürgen Klopp, μιλώντας για την καλοκαιρινή προετοιμασία και τον Darwin Nunez.

Για την προετοιμασία συγκριτικά με την περσινή δήλωσε:

“ Είναι καλή, αλλά δεν μπορείτε να συγκρίνετε τις δύο προετοιμασίες. Είχαμε, πάλι, πολλούς παίκτες σε διεθνή καθήκοντα, έπαιξαν μεγάλες [σεζόν]. Είχαμε τη μεγαλύτερη σεζόν ως ομάδα και με το Champions League [τελικό]. Πέρυσι είχαμε νομίζω τεσσερισήμισι εβδομάδες με όλους τους παίκτες μαζί, που είναι, από την άποψή μου, αν θέλεις να αλλάξεις κάτι στο ποδόσφαιρο, το ελάχιστο που πρέπει να έχουμε όλοι, τι πρέπει να παίρνει ο κάθε προπονητής. γιατί τότε μπορείς να έχεις πραγματικά επιρροή.”

“ Τώρα για εμάς είναι μια κανονική προετοιμασία. Από τότε που φτάσαμε στην Ασία, όλοι οι παίκτες έχουν επιστρέψει, κάποιοι είναι ήδη τραυματισμένοι [και] αυτό φυσικά δεν είναι ωραίο, αλλά όλοι οι παίκτες επέστρεψαν και δουλεύουμε μαζί και είναι μια χαρά. ”

“ Η προετοιμασία είναι εκεί που πρέπει. Ξέρουμε ότι παίξαμε τρία παιχνίδια, χάσαμε το πρώτο και κερδίσαμε τα άλλα δύο, σωματικά δεν είμαστε εκεί που θέλουμε να είμαστε, αλλά αυτό είναι επίσης φυσιολογικό. Τακτικά δουλεύουμε πολύ και προς το παρόν είμαι καλά [αλλά] δεν έχουμε πραγματικά χρόνο γιατί το επόμενο Σάββατο θα παίξουμε ήδη με τη Manchester City στο Community Shield και αυτό θα είναι ένα τεράστιο τεστ. ”

Για τον Darwin Nunez πρόσθεσε:

“ Έχει προσαρμοστεί πολύ καλά. Είναι ένας νέος σύλλογος, όλα είναι καινούργια. Η Liverpool είναι ένας μεγάλος σύλλογος, όλα πήγαν πολύ γρήγορα για τον Darwin τα τελευταία χρόνια – το ταξίδι του είναι συναρπαστικό και σίγουρα θα κάνει μεγάλα βήματα μαζί μας. ”

“ Αλλά είναι μια δύσκολη προετοιμασία. Στην προετοιμασία, οι παίκτες δεν πρέπει να παίζουν όπως συνήθως, επειδή προπονούμαστε πολύ σκληρά, θα ήταν ένα κακό σημάδι ότι δεν δουλεύουμε αρκετά σκληρά εάν οι παίκτες έχουν τα πιο φρέσκα πόδια στα φιλικά. ”

“ Αλλά την ίδια στιγμή που είσαι νέος παίκτης κρίνεσαι κάθε μέρα, όλοι μιλούν για σένα. Όλα είναι τόσο ταραχώδη – δεν είμαι σίγουρος αν είναι η ηλικία μου ή οτιδήποτε άλλο, είναι απλώς πολύ ταραχώδης για μένα. ”

“ Πάντα σκέφτομαι, «Γιατί κρίνουμε τους ανθρώπους συνεχώς τόσο νωρίς;» Όχι μόνο ποδοσφαιριστές, γενικά. Έτσι, όλα θα πάνε καλά. Θα πάρει χρόνο όπως πάντα, αλλά είναι εντάξει. ”

“ Δεν νομίζω ότι γνωρίζουμε ήδη πώς μπορεί να πάει για αυτόν γιατί είναι τόσο φρέσκο και θέλει πραγματικά να απολαμβάνει την κάθε μέρα, αλλά έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε και έχει και λίγη δουλειά να κάνει. Οπότε όλα καλά. ” Είπε ο Klopp.

“ Χρειαζόμαστε χρόνο για να συνηθίσουμε ο ένας τον άλλον, κάτι που είναι απολύτως εντάξει. Δεν έχει νόημα να πιστεύεις ότι θα ήταν στα καλύτερα του μετά από αυτές τις μέρες προπόνησης. ”

“ Ο όμιλος παικτών που έχουμε είναι ο καλύτερος που είχα όσον αφορά στο να βοηθήσουμε όσους θέλουν να προσαρμοστούν. Ένας επιθετικός με τις ικανότητές του θα χρειαστεί χρόνο, καθώς είναι διαφορετικός από αυτό που είχαμε πριν. ”

“ Παίζαμε με διαφορετικό τρόπο από την Benfica, οπότε για μένα και οι δύο πλευρές πρέπει να προσαρμοστούν [τον παίκτη και τους υπάρχοντες παίκτες]. Δεν σκόραρε στα δύο πρώτα παιχνίδια του, σε 50 λεπτά ή οτιδήποτε άλλο, και αντιμετωπίσαμε αμέσως συζητήσεις. ”

“ Είναι ένας τρελός κόσμος εκεί έξω! Μετά σκοράρει τέσσερα γκολ σε ένα παιχνίδι και το συζητάμε αντίστροφα. ”

“ Είναι πολύ καλός τύπος, του αρέσει να είναι εδώ, οι παίκτες της ισπανικής κοινότητας τον βοηθούν πολύ και μαθαίνει ήδη αγγλικά, εργάζεται σκληρά για να κατανοήσει τα βασικά – όλα πάνε προς τη σωστή κατεύθυνση. ”

Η αγκαλιά του Klopp στον Darwin Nunez.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com