Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Πρώην παίκτες της Liverpool που έμειναν ελεύθεροι ή αποσύρθηκαν

Πρώην παίκτες της Liverpool που έμειναν ελεύθεροι ή αποσύρθηκαν

Κοντά στον Darwin Nunez o Suarez.

Ενώ ο μεταγραφικός σχεδιασμός των ομάδων βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, υπάρχουν 9 αξιόλογοι πρώην παίκτες της Liverpool, οι οποίοι παραμένουν ακόμα χωρίς ομάδα.

Luis Suarez

Ο Suarez έμεινε ελεύθερος από την Atletico Madrid μετά από δύο χρόνια, 83 αγώνες και 34 γκολ.

Δεν είναι σαφές ακόμα το που θα καταλήξει το παλιό Νο. 7 της Liverpool. Ο ίδιος απέκλεισε το ενδεχόμενο να μετακομίσει στην River Plate και η Aston Villa, παρά την έντονη φημολογία, δεν πρόκειται να κινηθεί για την απόκτηση του.

Τελευταίες πληροφορίες τον φέρουν να έχει προταθεί στην Borussia Dortmund, ενώ δημοσιεύματα στον τύπο της πατρίδας του θεωρούν σίγουρη την επιστροφή του στη Nacional, την ομάδα με την οποία ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά.

Daniel Sturridge

Ο Sturridge έχει δυσκολευτεί να βρει μια σταθερή ποδοσφαιρική στέγη μετά από την αποχώρηση του από την Liverpool, το 2019.

Οι συχνοί και σοβαροί τραυματισμοί σημάδεψαν το σύντομο πέρασμα του από τις Trabzonspor και Perth Glory.

Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχουν πληροφορίες για την επόμενη ομάδα του 32χρονου επιθετικού.

Andy Carroll

Αν και στην Liverpool δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες, ο Carroll, διέγραψε μια σταθερή πορεία στην μετέπειτα καριέρα του ιδιαίτερα με τις West Ham και Newcastle.

Μετά από ένα σύντομο πέρασμα στις Reading και West Brom, την περασμένη σεζόν, έμεινε ελεύθερος και εξακολουθεί να ψάχνει για νέο σύλλογο, με το πρόσφατο δοκιμαστικό του στην Club Brugge να αποτυγχάνει.

Martin Kelly

Ο Kelly, μετά από την Liverpool αγωνίστηκε για οκτώ σεζόν στην Crystal Palace, από την οποία έμεινε ελεύθερος αυτό το καλοκαίρι.

Η Championship φέρεται να είναι ο επόμενος προορισμός του.

Jon Flanagan

Επανενώθηκε με τον προπονητή Daniel Agger στην HB Koge, το περασμένο καλοκαίρι, μια τολμηρή κίνηση που δεν απέδωσε καρπούς για τον Flanagan, ο οποίος έπαιξε μόνο τέσσερις φορές, με αποτέλεσμα να λύσει κοινή συναινέσει το συμβόλαιό του με την δανέζικη ομάδα τον Ιούνιο.

Steven Caulker

Αν και η αποχώρηση του Caulker από τη Fenerbahce δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί επίσημα, θεωρείται από πολλούς σίγουρη, μετά από μια περίεργη απόφαση να δοθεί δανεικός τον περασμένο Σεπτέμβριο, δύο μήνες μετά την ένταξή του στην τουρκική ομάδα.

Andre Wisdom

Ο Wisdom είναι στην πραγματικότητα ελεύθερος από το περασμένο καλοκαίρι, έχοντας αποχωρήσει από την Derby, αλλά πέρασε αυτό το καλοκαίρι από δοκιμαστικά στην Portsmouth, στην League One.

Charlie Adam

Αφού αποχαιρέτησε την Dundee FC, αυτό το καλοκαίρι, ο Adam επιβεβαίωσε ότι δεν σκέφτεται ακόμη να αποσυρθεί, σταθμίζοντας τις προσφορές πριν αποφασίσει για την επόμενη μετακίνησή του.

Pajtim Kasami

Ο Kasami πέρασε μόνο ένα χρόνο ως δανεικός στην Liverpool, σε νεαρή ηλικία, το 2008/09, αλλά συνέχισε να απολαμβάνει μια εντυπωσιακή καριέρα σε ομάδες όπως η Fulham, ο Ολυμπιακός και πιο πρόσφατα η Basel.

Ο Martin Skrtel κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.

Έπειτα από 21 χρόνια καριέρας με τις AS Trencin, Zenit St Petersburg, Liverpool, Fenerbahce, Istanbul Basaksehir και Spartak Trnava, ο Martin Skrtel επιβεβαίωσε την αποχώρησή του τον Μάιο.

Ο 37χρονος αμυντικός, ο οποίος αγωνίστηκε 320 φορές σε εννέα σεζόν με την Liverpool, ανακοίνωσε στο Instagram ότι είναι «αδύνατο να συνεχίσει να παίζει» λόγω τραυματισμού.

«Λόγω μακροχρόνιων προβλημάτων στην πλάτη μου είναι αδύνατο να συνεχίσω να παίζω, γι’ αυτό έπρεπε να πάρω μια τέτοια απόφαση», έγραψε ο Σλοβάκος.

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ποδοσφαιρικούς συλλόγους, τους προπονητές, τους συμπαίκτες και όλους τους φιλάθλους, όλων των συλλόγων, από όλες τις χώρες, όπου έχω παίξει».

«Σίγουρα, θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φίλους μου και ιδιαίτερα την οικογένειά μου. Ευχαριστώ τη σύζυγο, τον γιο μου, τους γονείς μου, τους συγγενείς μου που στάθηκαν δίπλα μου και με στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια».

O Martin Skrtel πανηγυρίζει το τελευταίο του γκολ με τη φανέλα της Liverpool, στο 1-4 στην έδρα της Manchester City.
O Martin Skrtel πανηγυρίζει το τελευταίο του γκολ με τη φανέλα της Liverpool, στο 1-4 στην έδρα της Manchester City.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com