Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Πεντάσφαιρη Liverpool με σόου Nunez!

Πεντάσφαιρη Liverpool με σόου Nunez!

Πεντάρα στο τρίτο φιλικό από την Liverpool! Οι Reds δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στην RB Leipzig, διαλύοντας την με 0-5 και τέσσερα γκολ από τον Darwin Nunez!

Α’ Ημίχρονο: Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησαν στο φιλικό οι Reds, αφού με την πρώτη τους καλή στιγμή πήραν κεφάλι στο σκορ μόλις στο 10’, χάρη σε ένα εντός περιοχής αριστερό πλασέ του Mo Salah, με τον Bobby Firmino να δίνει την τελική πάσα.

Νέα ευκαιρία είχε ο Αιγύπτιος δύο λεπτά αργότερα, όμως ο Gulasci απέκρουσε.

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς να απειλήσει η Γερμανική ομάδα και με την Liverpool να έχει μια καλή στιγμή και στην εκπνοή του, όταν ο Robertson έκανε τη σέντρα-σουτ και ο Firmino δεν μπόρεσε να τη σπρώξει στα δίχτυα.

Β’ Ημίχρονο: Η επανάληψη ξεκίνησε για τη Liverpool, όπως ακριβώς και το πρώτο μέρος, δηλαδή με γκολ από τον Nunez, που είχε περάσει ως αλλαγή κατά τη διάρκεια του ημίχρονου, αντί του Bobby Firmino.

Αρχικά ο Darwin Nunez μετέτρεψε σε γκολ το πέναλτι που κέρδισε ο Luis Diaz στο 48’, για να σκοράρει ξανά τρία λεπτά αργότερα για το 0-3 των Reds, μετά από πάσα του Trent.

Ο Ουρουγουανός έκανε σωστές επαφές με την μπάλα, πριν τελειώσει υποδειγματικά την φάση με το δεξί.

Οι Reds συνεχίσαν να έχουν τον απόλυτο έλεγχο της αναμέτρησης και πλησίασαν στο τέταρτο γκολ, λίγο μετά το 60’ με τις κεφαλιές των Carvalho και Elliott.

Εν τέλει το 0-4 ήρθε στο 69’ και πάλι με τον Darwin Nunez, ο οποίος αυτή τη φορά μετέτρεψε σε γκολ την άρτια σέντρα του Harvey Elliott.

Ο άσος της ομάδας δεν σταμάτησε όμως εκεί, αφού στο 90ο λεπτό πρόσθεσε ένα ακόμη τέρμα, κάνοντας γκολ αυτή τη φορά την ασίστ του Fabio Carvalho για το τέταρτο προσωπικό του και πέμπτο των Reds.

Επόμενο φιλικό για τους Reds σε έξι ημέρες κόντρα στην RB Salzburg.

Liverpool: Adrian (Davies 60′); Alexander-Arnold (Milner 60′), Konate (Matip 46′), Van Dijk (Gomez 60′), Robertson (Τσιμίκας 46′); Fabinho (Bajcetic 60′), Thiago (Jones 60′), Keita (Henderson 46′), Salah (Elliott 60′), Firmino (Nunez 46′), Diaz (Carvalho 60′)

Πέντε γκολ από την Liverpool.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com