Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Ήταν η τέλεια νύχτα»

Klopp: «Ήταν η τέλεια νύχτα»

Ως τέλεια χαρακτήρισε την νύχτα της Πέμπτης ο Jürgen Klopp, λόγω της φιλικής επικράτησης της ομάδας με 0-5 επί της RB Leipzig και των τεσσάρων γκολ που σημείωσε ο Darwin Nunez.

Ο Γερμανός για τη νίκη και τα γκολ του Darwin δήλωσε:

“ Θα το είχα αγοράσει πραγματικά. Είναι πραγματικά ωραίο. Τα βλέπεις όλα. Πρώτο ημίχρονο – καλές στιγμές, λιγότερο καλές στιγμές, όχι αρκετή κίνηση, πρέπει να συνηθίσουμε πόσο δύσκολο είναι να παίζεις 50, 60, 70 λεπτά – και στο τέλος 90 ή 120. Το ανθρώπινο σώμα είναι έτσι, εσύ πρέπει να το συνηθίσεις ξανά. ”

“ Όταν δυσκολευόμασταν λίγο, πάντα μετά από διάλειμμα τριών λεπτών παίζαμε ξανά ποδόσφαιρο, μετά μια βαθιά ανάσα και ξαναπαίξαμε ποδόσφαιρο. Και ήθελα να είμαστε λίγο πιο σκληροί με τον εαυτό μας, να ξεπεράσουμε αυτό το σημείο, είναι η προετοιμασία της σεζόν. Να κινηθούμε περισσότερο. ”

“ Νομίζω ότι κάναμε το δεύτερο ημίχρονο προφανώς. Ο Hendo μπήκε, ο Millie επίσης – και οι δύο ήταν κινητικοί. Ο Hendo ξαφνικά ως οκτάρι, μπήκε και δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Τότε ο Mo δίνει στον Darwin το πέναλτι, ο Darwin σκοράρει το κουτί της Πανδώρας ήταν ανοιχτό. Αυτή είναι φυσικά μια τέλεια βραδιά για αυτόν. ”

“ Πάντα πιστεύουμε ότι αν πληρώσεις πολλά χρήματα, τότε οι παίκτες δεν αισθάνονται πίεση ή οτιδήποτε άλλο. Είναι όλοι εντελώς φυσιολογικοί άνθρωποι και το πρώτο άγγιγμα δεν είναι τέλειο τότε ξαφνικά… Αυτή η γενιά παικτών διαβάζει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κάτι που πραγματικά δεν είναι έξυπνο, αλλά το κάνει. ”

“ Ξαφνικά βιάζεσαι και τέτοια πράγματα. Αυτός είναι προφανώς ο καλύτερος τρόπος για να σταματήσουν όλες αυτές τις συζητήσεις. Είναι διαφορετικός επιθετικός από αυτό που έχουμε ή από αυτό που είχαμε, αλλά είναι πολύ καλός. ”

Πόσο περιμένει τις προπονήσεις στην Αυστρία:

“ Πάρα πολύ. Χρειαζόμαστε αυτόν τον χρόνο τώρα. Δεν είμαστε καν κοντά στο σημείο που θέλουμε να είμαστε σωματικά. Πρέπει να φτάσουμε εκεί. Ο καιρός και όλα είναι δύσκολα, δύσκολα θα είναι και στην Αυστρία. Είναι καλό. Πρέπει να το ξεπεράσουμε αυτό, πρέπει να δουλέψουμε εξαιρετικά σκληρά και τότε θα είμαστε καλά. Δεν είμαι σίγουρος αν θα είμαστε καλά απέναντι στη Salzburg γιατί τώρα το κάνουμε, αλλά θα το δοκιμάσουμε. Το πιο σημαντικό κομμάτι της προετοιμασίας ξεκινά τώρα. ”

Πολύ χαρούμενος ο Klopp με τον Darwin Nunez.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com