Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Στο μικροσκόπιο του Klopp τα ταλέντα της Red Bull

Στο μικροσκόπιο του Klopp τα ταλέντα της Red Bull

Η καλοκαιρινή περιοδεία της Liverpool στην Ασία ολοκληρώθηκε και οι Reds έχουν επιστρέψει στις προπονήσεις στο AXA Training Centre.

Στη συνέχεια, οι παίκτες του Jurgen Klopp θα αντιμετωπίσουν, σε διάστημα επτά ημερών, την RB Leipzig και τη Red Bull Salzburg, στην Γερμανία και στην Αυστρία αντίστοιχα, αρχής γενομένης από την Γερμανία την ερχόμενη Πέμπτη το απόγευμα.

Η ομάδα μεταγραφικού σχεδιασμού στο Merseyside έχει δημιουργήσει έναν ιδιαίτερο δεσμό με τους δύο συλλόγους, οι οποίοι βρίσκονται κάτω από την ομπρέλα της Red Bull, καθώς αρκετοί παίκτες έχουν μετακομίσει στο Anfield, με τα παραδείγματα των Sadio Mane, Naby Keita, Takumi Minamino και Ibrahima Konate, να είναι τα πιο χαρακτηριστικά.

Τα δύο φιλικά που έχουν διευθετηθεί επιβεβαιώνουν τη σύνδεση μεταξύ των συλλόγων, με τους Reds να φλερτάρουν πιθανώς με την προοπτική να προχωρήσουν στην απόκτηση κάποιου παίκτη της Leipzig ή της Salzburg, στο εγγύς μέλλον.

Η ταυτότητα του παιχνιδιού των συλλόγων, οι οποίοι ανήκουν στη Red Bull πρέπει να αντιπροσωπεύει τα βασικά χαρακτηριστικά της εταιρείας ενεργειακών ποτών. Πρέπει να είναι ενθουσιώδης και δυναμική. Αναμένεται ζωντάνια στο γήπεδο, το ρίσκο είναι ευπρόσδεκτο και το επιθετικό ποδόσφαιρο αγκαλιάζεται. Εξού και το χαρακτηριστικό σλόγκαν της εταιρείας «το Red Bull δίνει φτερά»…

Για να υλοποιήσει ένα τέτοιο στυλ παιχνιδιού, η Red Bull, πρέπει να αποκτήσει τους κατάλληλους παίκτες. Όσοι φορούν τη φανέλα πρέπει να είναι νεαροί σε ηλικία, προνοητικοί, γρήγοροι, δημιουργικοί και με πλούσια σωματικά προσόντα.

Τα μεγαλύτερα ταλέντα, τα οποία αναδεικνύονται στους συλλόγους της Red Bull είναι πιθανό να ενδιαφέρουν την Liverpool του Klopp, καθώς όχι μόνο το επίπεδο της τεχνικής τους είναι υψηλό, αλλά ταιριάζουν γάντι στον τρόπο, με τον οποίο ο Γερμανός προπονητής αρέσκεται να αγωνίζεται.

Τούτου λεχθέντος, παίκτες όπως οι Christopher Nkunku, Dominik Szoboszlai και Dani Olmo της Leizpig, καθώς και ο Luka Sucic της Salzburg, θα βρεθούν στο μικροσκόπιο του Klopp.

Ο Κροάτης μέσος Sucic, ευρισκόμενος σε ηλικία μόλις 19 ετών, εμφανίζεται ως ο παίκτης με τη μεγαλύτερη προοπτική και τα φυσικά προσόντα να γίνει μελλοντικός κάτοικος του Merseyside.

Μένει να δούμε πότε θα πραγματοποιηθεί η επόμενη μετακίνηση από ομάδα της Red Bull στην Liverpool, αλλά μέσω της διευθέτησης των δύο φιλικών αυτό το καλοκαίρι, οι Reds δείχνουν να σκοπεύουν να ενισχύσουν τη σχέση τους με τους συγκεκριμένους συλλόγους, ίσως με μια μελλοντική μεταγραφική κίνηση.

Ο Ibrahima Konate αποκτήθηκε από την Red Bull Leipzig.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com