Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Keane: «Liverpool και Manchester City είναι ασυναγώνιστες»

Keane: «Liverpool και Manchester City είναι ασυναγώνιστες»

Ο πρώην παίκτης της Manchester United δεν πιστεύει ότι η ομάδα του θα καταφέρει να κατακτήσει το Πρωτάθλημα ενώ θεωρεί ότι οι Κόκκινοι θα τερματίσουν και πάλι στην 2η θέση πίσω από την ‘εκπληκτική’ Manchester City.

Αρκετά βλέμματα είναι στραμμένα αυτήν την περίοδο στο Old Trafford καθώς ο νέος manager -Eric Ten Hag, έχει αναλάβει τα ηνία ενόψει της νέας σαιζόν και προσπαθεί να χτίσει την μεγάλη αντίπαλο των Κόκκινων με προσθήκες νέων παικτών, όπως αυτή του κεντρικού αμυντικού Tyrell Malacia από την Feyenoord.

Μιλώντας λοιπόν στο Sky Bet, ο πρώην αρχηγός της Manchester United- που πέρυσι τερμάτισε στην απογοητευτική γι’ αυτούς 6η θέση στο Πρωτάθλημα, δήλωσε ότι η ομάδα του δεν θα καταφέρει να συναγωνιστεί την Liverpool αλλά και την Manchester City, την οποία θεωρεί ήδη πρωταθλήτρια με την προσθήκη του Haaland.

Όταν ρωτήθηκε για την πιθανότητα οι Chelsea, Arsenal και Tottenham να πλησιάσουν περισσότερο την κορυφή απάντησε «Δεν νομίζω ότι θα καταφέρουν να γεφυρώσουν το χάσμα αν και θα είναι λίγο καλύτερες. Μπορεί να έχουν ποιότητα και να έχουν αποκτήσει καλούς παίκτες αλλά πέρα από τις Liverpool και Manchester City δεν μπορείς να δεις κάποια άλλη

«Η Manchester City έχει εκπληκτικούς παίκτες και βελτιώθηκε με έναν απίστευτο επιθετικό όπως τον Haaland, ενώ έχουν έναν από τους καλύτερους managers,τον Pep (Guardiola)»

Όσο αφορά την πρώην ομάδα του είπε: «Ο manager έχει χρήματα για να ξοδέψει και ήδη 4-5 έμπειροι παίκτες έχουν φύγει, κάτι που είναι καλό. Συνεχίζω όμως να μην βλέπω την Manchester United να ανταγωνίζεται τις Liverpool και Manchester City. Όχι ακόμα

Ασυναγώνιστες Liverpool και Manchester City, σύμφωνα με τον Roy Keane.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com