Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Σαν νέα μεταγραφή ο Elliott»

Klopp: «Σαν νέα μεταγραφή ο Elliott»

Ο Jürgen Klopp στις τελευταίες του δηλώσεις τόνισε ξανά πως η ομάδα δεν χρειάζεται να αποκτήσει παίκτη του στον χώρο του κέντρου και τόνισε πως ο Harvey Elliott θα είναι σαν μια νέα μεταγραφή, έχοντας χάσει το μεγαλύτερο μέρος της περσινής σεζόν.

Ο Γερμανός για την πιθανότητα προσθήκης μέσου είπε:

“ Όπως είπα, αν κανείς δεν θέλει να φύγει – και κανένας παίκτης δεν ήρθε σε μένα με αυτό το αίτημα ακόμα και δεν το περιμένω πραγματικά, για να είμαι ειλικρινής – δεν χρειάζεται νέος μέσος. ”

“ Δεν μπορούμε απλώς να προσθέσουμε χαφ. Σεβόμαστε τα συμβόλαια με τα αγόρια μας επίσης, αυτό σημαίνει ότι εφόσον τα αποκτήσαμε, λαμβάνουν όλη την υποστήριξή μας – στις προπονήσεις, μεταξύ των προπονήσεων, κατά τη διάρκεια των αγώνων και μεταξύ των αγώνων. ”

“ Για μένα, Harvey Elliott είναι επίσης ένα νέο απόκτημα, μετά την περασμένη σεζόν και το πώς ξεκίνησε. Είναι πολύ νέος, επέστρεψε με υπέροχο τρόπο, μετά είχε λίγο τα χαμηλά του σημεία, αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό μετά από τόσο καιρό εκτός. ”

Για το φιλικό με τη Crystal Palace:

“ Μερικοί μπορεί να παίξουν 45 λεπτά, πρέπει να δούμε, αλλά και πάλι είναι η περίοδος του έτους όπου πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί με διαφορετικά πράγματα. ”

“ Αυτοί είναι οι ποδοσφαιριστές μας, αυτά είναι τα μόνα αγόρια που έχουμε. Έχουμε πολλά από αυτά, αλλά αυτά είναι τα μόνα που έχουμε, οπότε πρέπει να τα φροντίσουμε και να τα φέρουμε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. ”

Νέος αριθμός για τον Harvey Elliott φέτος.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com