Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Andy Roberston : «Θέλουμε να σηκώσουμε και πάλι τρόπαια»

Andy Roberston : «Θέλουμε να σηκώσουμε και πάλι τρόπαια»

Μιλώντας σε συνέντευξη τύπου στη Σιγκαπούρη, ο Andy Robertson δήλωσε ότι θέλει να νιώσει και πάλι τα συναισθήματα της κατάκτησης τροπαίων για την ομάδα του και εξήγησε πόσο σημαντική είναι αυτή η περίοδος προετοιμασίας για την επίτευξη αυτών των στόχων.

Καταρχήν ρωτήθηκε πως είναι να προπονείται κανείς με τον Darwin Nunez και αν ξεχώρισε κάτι στη διάρκεια των προπονήσεων.

«Είναι ψηλός» είπε ο Robertson.

«Αλλά κοιτάξτε δεν έχει περάσει και πολύς καιρός από τότε που ήρθε, οπότε πρέπει να τον αφήσουμε να προσαρμοστεί.» συνέχισε

«Φαίνεται καλός στην προπόνηση και ο Βραζιλιάνοι της ομάδας καθώς και όσοι μιλούν τη γλώσσα του, τον έχουν βοηθήσει πολύ. Αυτός και εγώ δεν είχαμε πολλές συζητήσεις ως τώρα. Απλώς χαμογελούσαμε ο ένας στον άλλον. Είναι φανταστικός παίκτης και μας έκανε τη ζωή δύσκολη-τους αμυντικούς, όταν παίξαμε εναντίον του σε δύο αγώνες. Αν παίξει με τον ίδιο τρόπο και για εμάς τότε θα αποδειχθεί ένας πολύ καλός παίκτης για την ομάδα.»

Ερωτώμενος για την συντροφικότητα που χτίζεται στην ομάδα κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, ο Robboείπε: « Προφανώς είμαστε όλοι στο ίδιο ξενοδοχείο και βασικά ζούμε ο ένας δίπλα στον άλλο . Περνάμε πολύ χρόνο με τους προπονητές καθώς και με όλα τα μέλη της αποστολής. Έτσι χτίζονται οι βάσεις για το ξεκίνημα της νέας σαιζόν. Από εδώ ξεκινά η σκληρή δουλειά , όπου και προσπαθούμε να ξαναβρούμε τη φυσική μας κατάσταση και τη φόρμα μας και αρχίζουμε να θέτουμε τους στόχους μας για τη νέα χρονιά. Είναι σημαντικό αυτό το περιβάλλον. Όταν θα πάμε στην Αυστρία θα είναι το ίδιο σημαντικό επίσης. Τα τρεξίματα και ο χρόνος που μας παίρνει στις προπονήσεις είναι ότι χρειάζονται για τον πρώτο αγώνα της σαιζόν. Για μας έρχεται πιο νωρίς ο αγώνας αυτός γιατί θα πρέπει να παίξουμε για την Community Shield, και άρα θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι.»

«Δεν είχαμε τόσο πολύ χρόνο εκτός υποχρεώσεων ,ειδικά τα παιδιά που έπρεπε να παίξουν για τις Εθνικές τους αλλά είχαμε ικανοποιητικά καλό χρόνο για να χαλαρώσουμε πνευματικά και σωματικά. Συνεπώς τα σώματα μας νιώθουν καλά. Πρέπει να ανεβάσουμε την ταχύτητα μας όμως τώρα και θα είμαστε εκεί για τον πρώτο αγώνα της περιόδου.»

Τον ρώτησαν επίσης για το αν θεωρεί ότι είναι εξωπραγματικό το πλήθος των οπαδών που εμφανίζεται για να υποδεχθεί την ομάδα, όταν αυτή ταξιδεύει και απάντησε «Νομίζω ότι από τη στιγμή που υπογράφεις για τη Liverpool ξέρεις ότι θα παίξεις σε μια μεγάλη ομάδα. Αλλά όταν έρχεσαι σε τέτοια μέρη τότε συνειδητοποιείς πόσο πραγματικά μεγάλη είναι.  Καταφτάνεις σε τέτοιες χώρες και οι οπαδοί σε υποδέχονται σαν ήρωα. Περιμένουν έξω από το ξενοδοχείο, πάνε στο γήπεδο, όπου πας. Και απλά θέλουν να σε δουν. Το εκτιμούμε πάρα πολύ. Οι οπαδοί σε όλο τον κόσμο είναι τόσο σημαντικοί για μας, όχι μόνο αυτοί που έρχονται κάθε βδομάδα στο Anfield. Είναι σημαντικό να επιστρέφουμε κάτι στους οπαδούς- όπως ανοιχτές προπονήσεις, αλλά και ταξίδια στην άλλη άκρη του κόσμου επίσης. Είναι ευχάριστο να δίνεις κάτι στους οπαδούς των οποίων η υποστήριξη εκτιμάται δεόντως πάντοτε. Γνωρίζω ότι μερικές φορές ξυπνάνε κάτι απίθανες ώρες για να μας δουν- με τη διαφορά χρόνου. Κοιτάξτε, είναι απίστευτη η υποστήριξη που λάβαμε σε αυτήν την tour, και το ίδιο συμβαίνει στις περισσότερες χώρες που πηγαίνουμε. Είναι δε κάτι που δεν το θεωρούμε ως δεδομένο.»

Η επόμενη ερώτηση που έγινε στο αριστερό μπακ των Κόκκινων αφορούσε τις προσδοκίες του για τη νέα σαιζόν, όσο αφορά το κυνήγι και πάλι τεσσάρων τροπαίων και είπε: «Νομίζω, ξανά, ότι όταν παίζεις παίζεις για αυτήν την ομάδα, πάντα υπάρχουν προσδοκίες και είναι κάτι το οποίο θα πρέπει να συνηθίσεις. Έχουμε προσδοκίες για τους εαυτούς μας. Θέλουμε να είμαστε η καλύτερη εκδοχή προσωπικά και η καλύτερη εκδοχή της ομάδας. Νομίζω ότι την περσινή σαιζόν το δείξαμε αυτό σε μεγάλες περιόδους. Προφανώς η σαιζόν δεν τελείωσε με τον τρόπο που θα θέλαμε αλλά αν κοιτάξουμε πίσω στον χρόνο έχουμε πολλές ευχάριστες αναμνήσεις και είναι κάτι που μας δίνει κίνητρα για την επόμενη.»

«Θέλουμε να νιώσουμε ξανά τα συναισθήματα της κατάκτησης τροπαίων. Το νιώσαμε πέρυσι σε δύο πολύ καλές μέρες στο Wembley και θέλουμε να το νιώσουμε ξανά. Γνωρίζουμε ότι χρειάζεται σκληρή δουλειά , μεγάλη αποφασιστικότητα από τον καθένας μας και όλοι να συντονιστούν σε αυτόν τον ρυθμό. Αν το καταφέρουμε αυτό θα είμαστε εκεί γύρω γιατί είμαστε μια φανταστική ομάδα στα καλύτερα μας. Γνωρίζουμε επίσης ότι αν πέσει το επίπεδο μας δεν θα καταφέρουμε τίποτα από αυτά που θέλουμε. Οπότε το σχέδιο είναι να δώσουμε το 100% για οτιδήποτε, όπως κάναμε πάντοτε. Αν το κάνουμε αυτό πιστεύω ότι η πιθανότητα να είμαστε επιτυχημένοι είναι πολύ καλή.»

Τέλος ,όταν ρωτήθηκε για τη υγρασία στην Ασία ,απάντησε ότι: «Κάνει την προπόνηση κάπως περίεργη ειδικά στα δύσκολα προγράμματα αλλά αυτό συμβαίνει συχνά στο ποδόσφαιρο. Όταν έρχεσαι σε τέτοιες χώρες με διαφορετικό καιρό και επειδή εγώ είμαι από τη Σκωτία, είναι κάτι που δεν το συνηθίζεις εύκολα- είμαι συνηθισμένος στη βροχή αλλά όχι στην υγρασία(με ζέστη). Βέβαια είχαμε καύσωνα στο Ηνωμένο Βασίλειο ,οπότε ελπίζω πως όταν επιστρέψουμε θα δούμε λίγο βροχή και θα είναι δροσερός ο καιρός. Αυτά όμως συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο, να προπονείσαι σε διαφορετικές χρονικές περιόδους, στο σκοτάδι κλπ.  Βέβαια εδώ έχει ζέστη όλο τον χρόνο αλλά νομίζω ότι προσαρμοστήκαμε και αυτό θα μας βοηθήσει γιατί η προπόνηση σε τέτοιου είδους ζέστη θα μας κάνει να αποκτήσουμε πιο γρήγορα φυσική κατάσταση.»

Έτοιμος για νέα τρόπαια ο Andy Robertson.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com