Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Στην πόρτα εξόδου από την PSG ο Gini Wijnaldum

Στην πόρτα εξόδου από την PSG ο Gini Wijnaldum

Ο Gini Wijnaldum αναμένεται να μείνει εκτός αποστολής από την καλοκαιρινή περιοδεία της Paris Saint-Germain στην Ιαπωνία, γεγονός που θα επιβεβαιώσει τις εικασίες ότι ο πρώην σταρ της Liverpool οδηγείται στην έξοδο από το Parc des Princes, μετά από μια εφιαλτική θητεία 12 μηνών.

Ο Wijnaldum αποκτήθηκε από τους Reds τον Ιούλιο του 2016 και πέρασε πέντε χρόνια στο Anfield πριν αποχωρήσει το περασμένο καλοκαίρι, αφού δεν μπόρεσε να ανανεώσει το συμβόλαιο του, υπογράφοντας αργότερα στους Παριζιάνους υπό τον πρώην προπονητή τους Mauricio Pochettino.

Ωστόσο, στη Ligue 1, τα πράγματα πήγαν από το κακό στο χειρότερο για τον Ολλανδό διεθνή, καθώς δυσκολεύτηκε να μονιμοποιηθεί στην αρχική ενδεκάδα του Pochettino, ξεκινώντας σε μόλις 18 από τα παιχνίδια πρωταθλήματος. Μόλις τον περασμένο μήνα ψηφίστηκε ως «Αποτυχημένος της Χρονιάς» στη Ligue 1, λαμβάνοντας περισσότερες από 100.000 ψήφους.

Και τώρα το μέλλον του στο Παρίσι έχει τεθεί εν αμφιβόλω, καθώς ο διάδοχος του Pochettino, Christophe Galtier, πρόκειται να αφήσει τον μέσο εκτός ομάδας για την καλοκαιρινή περιοδεία του συλλόγου στην Ιαπωνία.

Σύμφωνα με τη L’Equipe, ο Wijnaldum και οκτώ συμπαίκτες του, συμπεριλαμβανομένου του πρώην παίκτη της Everton , Idrissa Gueye, θα μπουν στη λίστα των υπό παραχώρηση παικτών.

Οι Wijnaldum, Gueye, καθώς και οι Mauro Icardi, Layvin Kurzawa, Julian Draxler, Ander Herrera, Junior Dina Ebimbe, Rafinha και Sergio Rico, πρόκειται να μείνουν στο Παρίσι, με πηγές της L’Equipe να χαρακτηρίζουν και τους εννέα παίκτες ως «ανεπιθύμητους» από τον Galtier ενώ οι Neymar και Lionel Messi θα συμμετέχουν κανονικά στην εννιαήμερη περιοδεία στην Ιαπωνία.

Δεν αγωνίστηκε αρκετά στο Παρίσι ο Gini Wijnaldum.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com