Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Jurgen Klopp: «Ερωτευτήκαμε όλοι αμέσως τον Nunez»

Jurgen Klopp: «Ερωτευτήκαμε όλοι αμέσως τον Nunez»

Το δεύτερο μέρος των δηλώσεων του Jurgen Klopp στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας έδωσε στη δημοσιότητα η Liverpool.

Ο Γερμανός προπονητής των Reds αναφέρθηκε κυρίως στις νέες μεταγραφές της ομάδας, λέγοντας αναλυτικά:

«Ήταν εντυπωσιακός ο Nunez όταν έπαιξε μαζί μας».

«Όταν προετοιμάζεσαι για την Benfica, ξέρεις μέχρι το μέγεθος των παπουτσιών των αντιπάλων – γνωρίζαμε απολύτως τα πάντα για τον αντίπαλο, επομένως γνωρίζαμε ακριβώς την ποιότητα του Darwin».

«Δεν ήταν ξεκάθαρο αν θα έπαιζε στο πρώτο παιχνίδι γιατί επέστρεψε από την Εθνική. Ήταν ξεκάθαρο ότι ήταν πραγματικά καλός. Αλλά όταν το είδαμε στη συνέχεια ζωντανά, ήταν πραγματικά εντυπωσιακό».

«Η δύναμη και η μίξη με την τεχνική, η επιθυμία, οι έξυπνες κινήσεις, τα προβλήματα που μας προκάλεσε. Ερωτευτήκαμε όλοι σε αυτά τα δύο παιχνίδια. Ένας πολύ επιθετικός Νοτιοαμερικανός, το οποίο είναι καλό!».

«Ήταν πραγματικά χαρά να τον παρακολουθώ και έτσι όταν συνειδητοποιήσαμε ότι είχαμε μια καλή ευκαιρία να τον υπογράψουμε, μπήκαμε στην υπόθεση με τα όλα και είμαστε πολύ χαρούμενοι που είναι εδώ τώρα».

«Φέραμε τους Carvalho και Ramsay λόγω της ποιότητάς τους. Η ποιότητα είναι το πρώτο πράγμα και μετά έρχεται η ηλικία».

«Επειδή αν έχεις ποιότητα και είσαι 32, με ενδιαφέρει πολύ, για να είμαι ειλικρινής. Αλλά η ποιότητα και το να είναι 18 ή 19 ετών, να παίζουν ήδη πάρα πολλά παιχνίδια, να έχουν πραγματικό αντίκτυπο στην απόδοση της ομάδας για τους πρώην συλλόγους τους, είναι σπάνιο. Και το είχαν και οι δύο».

«Δυστυχώς, ο Calvin δεν προπονείται μαζί μας αυτή τη στιγμή, έχει έναν μικρό τραυματισμό. Κανείς δεν ήξερε, το βρήκαμε όταν έκανε τον ιατρικό του έλεγχο. Μέχρι σήμερα δεν έχει κανένα πρόβλημα αλλά το ιατρικό τμήμα μας λέει αν δεν το φροντίσουμε τώρα, θα έχει πρόβλημα στο μέλλον».

«Όταν είσαι τόσο νέος, τότε φυσικά έχει μια μακρά καριέρα μπροστά του, επομένως είμαστε πολύ υπεύθυνοι σε αυτές τις στιγμές, οπότε δεν προπονήθηκε ακόμα με την ομάδα, αλλά κάνει πολλή δουλειά φυσικής κατάστασης. Οπότε, νομίζω ότι δεν θα πάρει πολύ χρόνο».

«Επομένως, δεν τον είδα ακόμα στην προπόνηση, αλλά όλα όσα είδαμε για αυτόν, ακούσαμε για αυτόν, άκουσα από αυτόν: ένα φανταστικό αγόρι. Και τι παίκτης είναι, τι έκανε για την Aberdeen πέρυσι, απολύτως εξαιρετικό».

«Στην ηλικιακή του ομάδα και ξέρετε καλά τα πράγματα που χρειαζόμαστε από έναν μπακ, είναι τόσο κοντά στα πράγματα που θέλουμε και είναι ακόμα παιδί. Οπότε πραγματικά περιμένουμε πολλά από αυτόν μακροπρόθεσμα».

«Ο Fabio… ουάου! Τι σεζόν έκανε με τη Fulham. Το να πάρεις άνοδο με ένα επιθετικό ποδοσφαιρικό στυλ, δεν είναι εύκολο».

«Ο Marco Silva προφανώς έκανε απίστευτη δουλειά εκεί, αλλά ένα μεγάλο μέρος αυτού ήταν απολύτως ο Fabio. Και ο Harry Wilson προφανώς, ο πρώην παίκτης μας και ο Neco Williams φυσικά».

«Όταν τον παρακολουθήσαμε ήταν σκέτη χαρά να τον παρακολουθούμε, απολύτως. Μπορεί να παίξει πολλές διαφορετικές θέσεις για εμάς, όπως παίζουμε. Αυτή τη στιγμή δεν βρίσκεται πραγματικά σε μία θέση – είναι το φτερό, είναι το οκτώ, είναι το 10, είναι το ψεύτικο εννιά, αν μεγαλώσει λίγους ακόμα μύες».

«Είναι ένα βραχυπρόθεσμο και ένα μακροπρόθεσμο έργο. Μπορεί να ξεκινήσει αύριο και πρέπει να προσαρμοστεί, μπορείτε να το δείτε λίγο, αλλά όταν έχει την μπάλα είναι καλής ποιότητας. Είμαι τρισευτυχισμένος που είναι εδώ. Φανταστική προοπτική.”

Εντυπωσιασμένος και από τον Carvalho o Jurgen Klopp.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com