Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Skrtel: «Δεν σταμάτησα να υποστηρίζω τη Liverpool»

Skrtel: «Δεν σταμάτησα να υποστηρίζω τη Liverpool»

O Skrtel άνοιξε το σκορ για τη Liverpool απέναντι στη Brighton

Για την αγάπη που συνεχίζει να έχει προς τη Liverpool και για το ενδεχόμενο διαδοχής του Jürgen Klopp από τον Steven Gerrard, μίλησε ο Martin Skrtel σε Αγγλικό μέσο.

Ο παλαίμαχος στόπερ δεν σταμάτησε να υποστηρίζει τους Reds, όπως ανέφερε, παρότι αποχώρησε το καλοκαίρι του 2016 από τον σύλλογο.

Ο αμυντικός για τη Liverpool δήλωσε:

“ Είναι τα πάντα. Ήμουν περήφανος που ήμουν μέλος της ομάδας. Κάθε μέρα ήταν σαν ένα μεγάλο δώρο για μένα. Η Liverpool είναι ένας από τους μεγαλύτερους συλλόγους στον κόσμο ιστορικά, αλλά και η ομάδα και ο σύλλογος είναι σαν μια μεγάλη οικογένεια. ”

“ Είναι όλοι οι άνθρωποι εκεί: το προπονητικό επιτελείο, το ιατρικό επιτελείο, οι άνθρωποι που εργάζονται στην κουζίνα και στο γήπεδο. Είναι πολύ κοντά ο ένας στον άλλον. Γι’ αυτό όταν φεύγεις από τον σύλλογο, αισθάνεσαι ακόμα κοντά και μέρος του συλλόγου. ”

“ Από τότε που έφυγα, δεν σταμάτησα ποτέ να παρακολουθώ τη Liverpool ή να υποστηρίζω τη Liverpool.  ”

Για το ενδεχόμενο διαδοχής του Klopp από τον Gerrard:

“ Μια μέρα, όταν ο Jürgen Klopp ή η Liverpool αποφασίσουν να ακολουθήσουν διαφορετικό δρόμο και φέρουν νέους ανθρώπους, θα είναι αυτός [που θα γίνει προπονητής]. Αυτός θα ήταν ο τέλειος τρόπος και ένα τέλειο βήμα για τον σύλλογο και επίσης για τον Stevie. ”

“ Αυτή τη στιγμή έχουμε τον Jürgen και είναι ο καλύτερος άνθρωπος για τη δουλειά. Βλέπω τον Stevie ως προπονητή μετά, επειδή παίρνει την εμπειρία του τώρα. Ήταν στη Γλασκώβη και τώρα είναι στην Aston Villa. Ελπίζω να κάνει καλή δουλειά εκεί. ”

“ Ο Stevie έχει προφανώς την προσωπικότητα και την ποιότητά του μέσα στο γήπεδο. Ο τύπος αγαπά το ποδόσφαιρο και καταλαβαίνει το ποδόσφαιρο. ”

Martin Skrtel και Jürgen Klopp.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com