Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Τώρα επικεντρώνεται στις πωλήσεις η Liverpool

Τώρα επικεντρώνεται στις πωλήσεις η Liverpool

Η Liverpool κατάφερε να προχωρήσει την Παρασκευή στη σπουδαία ανανέωση του συμβολαίου του Mo Salah μέχρι το 2025 και πλέον επικεντρώνεται στις πωλήσεις και στις αποχωρήσεις από το ρόστερ.

Οι Reds, σύμφωνα με τον Chris Bascombe δεν αναμένεται να πραγματοποιήσουν κάποια άλλη προσθήκη στο ρόστερ τους το φετινό καλοκαίρι, έχοντας ήδη πραγματοποιήσει τις μεταγραφές των Fabio Carvalho, Darwin Nunez και Calvin Ramsay.

Πλέον, η ομάδα φαίνεται πως θα στρέψει την προσοχή της στην ελάφρυνση του μισθολογίου της, προχωρώντας σε πωλήσεις παικτών, όπως ο Neco Williams που βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου και ο Nat Phillips (για τον οποίον υπάρχει και το ενδεχόμενο νέο δανεισμού).

Παράλληλα, αβέβαιο παραμένει το μέλλον του Alex Oxlade-Chamberlain, ο οποίος επίσης έχει ένα ακριβό συμβόλαιο, το οποίο ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι.

Το πιο πιθανό με τα τωρινά δεδομένα είναι η παραμονή του Ox στο ρόστερ της επόμενης σεζόν, όμως δεν μπορεί να αποκλειστεί μια ενδεχόμενη πώληση του, σε περίπτωση του που φτάσει μια καλή πρόταση στην ομάδα, η οποία θα πλησιάζει τα £10 εκατομμύρια.

Οι Reds έχουν ήδη καταφέρει να ελαφρώσουν οικονομικά το φετινό καλοκαίρι, μετά την αποχώρηση του Divock Origi και την πώληση του Sadio Mane στην Bayern Munich.

Δύο αποχωρήσεις που έπαιξαν τον δικό τους ρόλο στην ανανέωση του συμβολαίου του Mo Salah.

Ο Mo Salah ανανέωσε με τη Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com