Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > ΕΠΙΣΗΜΟ: Ανανέωσε με τη Liverpool o Mohamed Salah!

ΕΠΙΣΗΜΟ: Ανανέωσε με τη Liverpool o Mohamed Salah!

Ο Mo Salah ανανέωσε με τη Liverpool.

Eίναι απίθανες οι εξελίξεις τις τελευταίες ώρες με την ανανέωση του Mohamed Salah στη Liverpool, η οποία ποια είναι ΓΕΓΟΝΟΣ!!!

Όπως διαβάσατε το μεσημέρι από το ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ρεπορτάζ του Liverpool.gr και του Γιάννη Σκοτίδα, οι Reds είχαν συμφωνήσει ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ με τον Salah, με τον ατζέντη του Ramy Abbas Issa να είναι ο μοναδικός που χαλάει το ντιλ!

Μάλιστα, ο Λιβανεζοκολομβιανός άρχισε τα… γελάκια στο twitter, όπως έχει ξανακάνει στο παρελθόν.

Αυτά τα γέλια, κόπηκαν. Η Liverpool, κάνοντας retweet τα νταϊλίκια του Ramy, αρχικά δημοσίευσε το emoji του ανθρώπου που κρατάει το κεφάλι του, ενώ αργότερα «ανέβασε» ένα μικρό βίντεο με τη φανέλα του Mo σε ξενοδοχείο στη Μύκονο.

Βέβαια, για να είμαστε και δίκαιοι με τον Abbas, μπορεί και όλο αυτό να αποτελεί και επικοινωνιακό «τρικ», για να κάνει παραπάνω θόρυβο η ανακοίνωση της ανανέωσης.

Λίγο μετά, έσκασε και η επίσημη ανακοίνωση…

«Η Liverpool FC είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ο Mohamed Salah υπέγραψε νέο μακροχρόνιο συμβόλαιο με τον σύλλογο».

«Ο επιθετικός, ο οποίος ανακηρύχθηκε ο καλύτερος ποδοσφαιριστής της χρονιάς στην FWA και ο καλύτερος παίκτης της χρονιάς στην PFA για την περίοδο 2021-22, αφού βοήθησε την ομάδα του Jurgen Klopp να κερδίσει το εγχώριο νταμπλ, αφιερώνει το μέλλον του στους Κόκκινους. αφού έφτασε σε συμφωνία με την ομάδα την Παρασκευή».

«Μετά από πέντε χρόνια με τον σύλλογο, ο Salah θα παρατείνει τώρα την παραμονή του στο Anfield που μέχρι στιγμής έχει σημειώσει αξιοσημείωτα 156 γκολ σε 254 εμφανίσεις».

Το νέο συμβόλαιο του Αιγύπτιο υπερπαίκτη θα έχει ισχύ μέχρι το 2025 και θα είναι αξίας 350 χιλιάδων λιρών την εβδομάδα, κάνοντάς τον τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη στην ιστορία της Liverpool.

Για πάντα κόκκινος ο Αιγύπτιος παικταράς!
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com