Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Κόλλησε πάλι τελευταία στιγμή η ανανέωση Salah!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Κόλλησε πάλι τελευταία στιγμή η ανανέωση Salah!

Κόλλησε για ακόμη μία φορά στο παρά ένα η ανανέωση του Mohamed Salah με τη Liverpool, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Liverpool.gr!

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του διευθυντή του σάιτ, Γιάννη Σκοτίδα, ο Αιγύπτιος αστέρας ήταν διακοπές στις Μαλδίβες με τη γυναίκα του και τις δύο του κόρες και, έχοντας βρει τη χρυσή τομή με τους ανθρώπους της Liverpool, θα ταξίδευε στη Μύκονο για τις τελευταίες μέρες των διακοπών του.

Οι υπεύθυνοι των Reds, θέλοντας να προσαρμόσουν τις υπογραφές του νέου συμβολαίου του Mohamed Salah με τις διακοπές του παίκτη, είχαν βρει μέρος και ώρα στην Αθήνα, έτσι ώστε να μπορέσει ο Αιγύπτιος να συνεχίσει τις διακοπές του μέχρι και τη Κυριακή στη χώρα μας και μετά να βρεθεί στο Liverpool για το ξεκίνημα της προετοιμασίας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Γιάννη Σκοτίδα, όλα αυτά ΔΕΝ θα συμβούν, καθώς ενώ είχαν συμφωνηθεί όλα, ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή άλλαξε τελευταία στιγμή μέρος των απαιτήσεών του, δημιουργώντας πρόβλημα στην ανανέωση, αναβάλλοντας έτσι για την ώρα την όποια συμφωνία!

Ο Μο υπέγραψε με τους Reds το καλοκαίρι του 2017 και από τότε γράφει ιστορία σπάζοντας το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, όμως το τρέχον του συμβόλαιο λήγει το καλοκαίρι του 2023.

Οι άνθρωποι της Liverpool παραμένουν στη χώρα και περιμένουν τις εξελίξεις για την ανανέωση του Αιγύπτιου!

Νέα εξέλιξη στην υπόθεση Salah!
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com