Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Andros Townsend: «Ο Klopp γκρινιάζει μέχρι να πάρει αυτό που θέλει»

Andros Townsend: «Ο Klopp γκρινιάζει μέχρι να πάρει αυτό που θέλει»

Ο μέσος της Everton, Andros Townsend διαφωνεί εντελώς με την αλλαγή του κανονισμού που θα επιτρέπει πλέον στις ομάδες της Premier League να χρησιμοποιούν 5 αλλαγές στην διάρκεια των αγώνων και έγινε αρκετά ειρωνικός απέναντι στον manager των Κόκκινων θεωρώντας αυτόν ως κύριο υπεύθυνο για τον νέο κανονισμό.

«Μου αρέσει ο τρόπος με τον οποίο ο Klopp καταφέρνει να περνάει το δικό του» δήλωσε στο HITC.

«Γκρινιάζει για χρόνια

«Πίεζαν και πίεζαν γι’ αυτό και τελικά τα κατάφερε και του έδωσαν τις 5 αλλαγές

«Προφανώς θα χρησιμοποιεί μόνο δύο ή τρεις στους μεγάλους αγώνες. Αλλά ποιοι είμαστε εμείς για να διαφωνήσουμε με τον Klopp; Οι Liverpool και Manchester City χρησιμοποιούν από μια έως δύο αλλαγές. Δεν χρησιμοποιούν τέσσερις

«Είναι οι αγώνες εναντίον της Crystal Palace ή της Brentford που παίζουν και οι 11 πίσω και δεν μπορούν να διασπάσουν την άμυνα, που τους ενδιαφέρουν.»

«Φέρνεις λοιπόν στον αγωνιστικό χώρο 5 διεθνείς, φρέσκους ,και αλλάζεις τον αγώνα

«Και αυτό είναι άδικο

«Την προηγούμενη σαιζόν πάλι γκρίνιαζε για το πρόγραμμα, γκρίνιαζε για το ένα γκρίνιαζε για το άλλο και νομίζω το BT Sport έβαλε αγώνα το Σάββατο βράδυ, κάτι που δεν έχει ξαναγίνει στην Premier League.»

«Όλη αυτή η γκρίνια βοηθά στο να πιέζει ο ίδιος για να πάρει αυτό που θέλει, κάτι που καταφέρνει σε αρκετές περιπτώσεις.» ολοκλήρωσε ο παίκτης των Ζαχαρωτών.

Ο Jürgen Klopp είχε ζητήσει πέντε αλλαγές.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com