Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Gareth McAuley: «Θα ωφεληθεί στη Bolton o Conor Bradley»

Gareth McAuley: «Θα ωφεληθεί στη Bolton o Conor Bradley»

O Πρώην διεθνής παίκτης με τη Βόρειο Ιρλανδία πιστεύει ότι ο δανεισμός του Bradley στη Bolton ήταν «μια εξαιρετική κίνηση».

Στην ηλικία των 18 χρονών, ο Bradley κατάφερε να κάνει 5 εμφανίσεις με την ομάδα των Κόκκινων, συμπεριλαμβανομένου και του αγώνα του Champions League εναντίον της Milan.

Κέρδισε επίσης 8 συμμετοχές με την ομάδα της Εθνικής της Βορείου Ιρλανδίας, κάνοντας το ντεμπούτο στον φιλικό αγώνα εναντίον της Malta πέρυσι το καλοκαίρι.»

«Μια σαιζόν στην Bolton Wanderers θα φτιάξει τον Conor Bradley. Είναι μια εκπληκτική κίνηση για τον νεαρό κεντρικό αμυντικό της Β. Ιρλανδίας.» είπε ο McAuley.

«Θα παίζει κανονικά ποδόσφαιρο σε ικανοποιητικό επίπεδο και σε μια ομάδα που θα κυνηγήσει την άνοδο. Θα αποκτήσει εμπειρίες πραγματικής ζωής στη League One σε σχέση με το προστατευμένο περιβάλλον του Anfield.»

«Είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται κάποιος στην ηλικία του και από τις αναφορές που έχω πάρει για τον μικρό αλλά και έχοντας τον δει να παίζει πιστεύω ότι θα τα πάει πολύ καλά στη Bolton.»

«Έχει μια απίστευτη συμπεριφορά, διάθεση για νίκη και δεν διστάζει -όπως όλοι οι Ιρλανδοί, να κάνει ένα δυνατό τάκλιν.»

«Ο Conor έπρεπε να φύγει από το ποδόσφαιρο των U23 και να ανοίξει τα μάτια του στο ποδόσφαιρο των ανδρών. Αρκετά παιδιά περίμεναν για καιρό να τους έρθει αυτή η ευκαιρία του δανεισμού και να βελτιώσουν τις δυνατότητες τους.»

«Ο Conor πλέον θα παίζει Σάββατο, Τρίτη, Σάββατο αντί για έναν αγώνα την εβδομάδα όπως με τη Liverpool και θα συναντήσει στα αποδυτήρια μεγάλους χαρακτήρες και παίκτες που βασίζονται πολύ στα μπόνους από τις νίκες.»

«Το γεγονός μάλιστα ότι ο ίδιος συμφώνησε πολύ γρήγορα στον δανεισμό του θα τον βοηθήσει να έχει μια πολύ καλή προετοιμασία με την ομάδα της Bolton και έτσι θα μπορέσει να ενσωματωθεί εύκολα στα σχέδια του Ian Evatt.» ολοκλήρωσε.

O Conor Bradley με τη φανέλα της Liverpool τη σεζόν 2020-21.
O Conor Bradley με τη φανέλα της Liverpool τη σεζόν 2020-21.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com