Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η επιστροφή του Jay Spearing στη Liverpool

Η επιστροφή του Jay Spearing στη Liverpool

Στην ηλικία των 33 χρονών ο μικρόσωμος μέσος επιστρέφει στο Anfield , όχι φυσικά για να παίξει στην ομάδα του Jurgen Klopp, αλλά στην U21 έτσι ώστε να βοηθήσει με την εμπειρία του τα ανερχόμενα αστέρια της ομάδας.

Η επιστροφή μάλιστα του Spearing σηματοδοτεί τη συνεχώς ανοδική τάση που παρατηρείται τελευταία, δηλαδή αυτή την τάση που θέλει παλιούς και έμπειρουςπαίκτες να γυρίζουν στη δύση της καριέρας τους στις πρώην ομάδες τους, ώστε να βοηθήσουν τους μικρότερους σε ηλικία.

Όταν λοιπόν η Tranmere Rovers απελευθέρωσε τον παίκτη, η Liverpool τον κάλεσε αμέσως να ενσωματωθεί στο δυναμικό της και ως προπονητής της U18 αλλά και ως παίκτης της U21 στο πρωτάθλημα της Premier League 2!

H Premier League επιτρέπει να υπάρχουν στο roster των U21 και 3 παίκτες με μεγαλύτερη ηλικία.

Πολλοί έχουν παρατηρήσει ότι υπάρχει πλέον μεγάλη διαφορά ανάμεσα στην αναπληρωματική ομάδα και στην 1η ενδεκάδα των ομάδων, γι’ αυτό πολλές ομάδες συνηθίζουν να δανείζουν τους παίκτες τους, ώστε να αποκτήσουν την απαραίτητη εμπειρία.

Η τελευταία όμως τάση που ξεκίνησαν οι ManchesterUnited και Liverpool δίνει επιπλέον δυναμική στην εξέλιξη των νέων παικτών με την προσθήκη παλιών έμπειρών παικτών με έφεση στην προπονητική, όπως ο Paul McShane στα 35 του για την United και ο Jay Spearing για τους Κόκκινους.

Ο Alex Inglethorpe είναι ο άνθρωπος που άνοιξε την πόρτα της επιστροφής στον Jay Spearing , λέγοντας ότι «Ο Jay έχει παίξει και στις 4 κατηγορίες και με την εμπειρία του θα βοηθήσει στην ανάπτυξη των νέων παικτών

«Εξάλλου είναι κάποιος που ζει και αναπνέει για τη Liverpool και ο ενθουσιασμός του τόσο εντός όσο και εκτός του αγωνιστικού χώρου είναι μεταδοτικός

Θυμίζουμε ότι ο Spearing ξεκίνησε επίσημα την καριέρα του στους Κόκκινους , με την εμφάνιση του υπό την ηγεσία του Sir Kenny Dalglish στον χαμένο Τελικό του FA Cup το 2012 με αντίπαλο την Chelsea.

Ήταν μέλος της ομάδας του 2007 που κέρδισε το FAYouth Cup και είχε συνολικά 30 εμφανίσεις με την φανέλα των Κόκκινων.

Ας ευχηθούμε το νέο κεφάλαιο που άνοιξε στην αγαπημένη του ομάδα να είναι γεμάτο επιτυχίες.

Ο Jay Spearing ξανά στη Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com