Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σενάρια περί ενδιαφέροντος των Reds για Otavio της Porto

Σενάρια περί ενδιαφέροντος των Reds για Otavio της Porto

Το αβέβαιο μέλλον του Mo Salah μπορεί να παρακινήσει τους Κόκκινους να επιστρέψουν στην αγορά για την απόκτηση επιθετικού. Σύμφωνα λοιπόν με την Mirror αναμένεται οι Reds να προσφέρουν 34 εκατομμύρια λίρες για την απόκτηση του Otavio από την Porto.

Η Διοίκηση μάλιστα της ομάδας της Πορτογαλίας πιστεύει ότι οι Κόκκινοι θα κάνουν την κίνηση τους μετά την απόρριψη της προσφοράς των 26 εκατομμυρίων λιρών που έκανε η Leeds για τον παίκτη.

Πιστεύουν δε ότι η κίνηση αυτή θα γίνει την εβδομάδα που έρχεται, με τους Κόκκινους να ανεβάζουν την τιμή κατά 8 εκατομμύρια λίρες περίπου.

Ο ατζέντης του παίκτη βρίσκεται ήδη στην Αγγλία, προσπαθώντας να επιτύχει συμφωνία για τον πελάτη του, με τους Πρωταθλητές Πορτογαλίας να έχουν θέσει όριο τα 38 εκατομμύρια λίρες.

Ο Otavio ο οποίος σε μικρή ηλικία έχει παίξει με την Εθνική Βραζιλίας, πήγε στην Porto το 2016 από τη Vitoria Sport Clube. Έχει παίξει σε 237 αγώνες για την Porto έχοντας σημειώσει 24 τέρματα και 62 assists. Οι πολύ καλές του 27χρονου Otavio ανταμείφθηκαν επίσης με 7 συμμετοχές στην Εθνική Πορτογαλίας.

Σενάρια περί ενδιαφέροντος των Reds για Otavio της Porto
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com