Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Jose Enrique: «Χρειαζόμαστε αντικαταστάτη του Minamino»

Jose Enrique: «Χρειαζόμαστε αντικαταστάτη του Minamino»

O Jose Enrique κατά τη διάρκεια του φιλανθρωπικού φιλικού στο Ibrox.

Ο πρώην παίκτης των Κόκκινων παραδέχθηκε ότι η μετακίνηση του Ιάπωνα στην Monaco είναι σίγουρα μια πολύ καλή επιλογή για τον παίκτη ,δεδομένου του χρόνου συμμετοχής που είχε ως τώρα στο Anfield.

Παρότρυνε όμως την Διοίκηση των Κόκκινων να προχωρήσει στην άμεση συμπλήρωση του κενού που αφήνει στην ομάδα με έναν παίκτη που θα παίζει μεν από τα δεξιά του κέντρου αλλά θα έχει έφεση στο αριστερό πόδι.

«Τα νέα είναι υπέροχα γι’ αυτόν και κατ’ επέκταση και για εμάς. Ήθελε περισσότερο χρόνο συμμετοχής και αυτό δεν ήταν δυνατό  με την ομάδα που έχουμε.» έγραψε στο twitter

«Του ευχόμαστε όμως ότι καλύτερο και ελπίζουμε να χρησιμοποιήσουμε τα χρήματα για να επενδύσουμε σε κάποιον που θα παίζει από τα δεξιά αλλά θα χρησιμοποιεί το αριστερό του πόδι.» συμπλήρωσε.

Ο Ισπανός θεωρεί ότι η ομάδα χάνει πλέον σε βάθος χωρίς περαιτέρω ενισχύσεις, με τις αποχωρήσεις των Mane, Minamino και Origi και ότι είναι πολύ σημαντική η κάλυψη όλων των θέσεων στον αγωνιστικό χώρο, κάτι που συνέβαλε στις επιτυχίες των προηγούμενων χρόνων.

Ο Takumi Minamino συνεχίζει στην Monaco.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com