Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Συμφωνία με Monaco για Minamino!

Συμφωνία με Monaco για Minamino!

Σε συμφωνία για τον Minamino ήρθε η Liverpool με την Monaco, σε ένα ποσό που μπορεί να φτάσει τις 15.5 εκατομμύρια λίρες

Όπως ήταν ο γνωστό η Liverpool είχε πρόθεση να πουλήσει τόν Ιάπωνα επιθετικό το φετινό καλοκαίρι για να εκμεταλλευτεί την πολύ καλή σεζόν που έκανε σκοράροντας 10 τέρματα σε όλες τις διοργανώσεις με τούς κόκκινους.

Πολλά club τις Premier League, αλλά και η Monaco εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους για τον Minamino και όπως αποκάλυψε πρώτο το Sky Sports, η Monaco έκανε πρόταση η οποία ήταν πολύ ελκυστική και οι Reds την αποδέχθηκαν.

Το συνολικό ποσό μπορεί να φτάσει στα 15.5 εκατομμύρια. Οι Κόκκινοι θα λάβουν αρχικά 12.9 εκατομμύρια λίρες και τα bonus είναι 2.6 εκατομμύρια.

Ο Ιάπωνας αποκτήθηκε την χειμερινή μεταγραφική περίοδο του 2020 έναντι 7.5 εκατομμύριων λιρών. Έπαιξε 55 φορές για την Liverpool σκοράροντας 17 φορές για την famous red shirt.

Ο παίκτης θα διαπραγματευτεί για τους όρους του συμβολαίου του με τη Monaco και στη συνέχεια θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις, για να υπογράψει στη συνέχεια με τον σύλλογο της Ligue 1.

Ο Minamino στην Monaco.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com