Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Δεν θα επιδιώξει να πουλήσει τον Chamberlain η Liverpool»

«Δεν θα επιδιώξει να πουλήσει τον Chamberlain η Liverpool»

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από το Νησί, η Liverpool δεν έχει πρόθεση να επιδιώξει να πουλήσει την φετινή σεζόν τον Alex Oxlade-Chamberlain.

Μια υπόθεση που με πολύ ενδιαφέρον αναμένεται να δούμε το φετινό καλοκαίρι είναι αυτή του Άγγλου χαφ.

Ο 28χρονος box to box μέσος την φετινή σεζόν αγωνίστηκε σε 29 αγώνες από του 63 διαθέσιμους, αποφεύγοντας για πρώτη χρονιά τούς τραυματισμούς.

Η διάθεση της Liverpool φέρεται να είναι να μην κοιτάξει την αγορά το φετινό καλοκαίρι για μέσο, έτσι ώστε να το θέσει ως προτεραιότητα για του χρόνου, κάτι που θα έχει ως συνέπεια να παραμείνει ο Άγγλος για ακόμη μια σεζόν στο Liverpool.

Ο Ox, έχοντας να τον δούμε από το  προημιτελικό του FA Cup με την Nottingham Forest σε δράση, είχε εκφράσει την δυσαρέσκεια του για τον χρόνο συμμετοχής του.

Σίγουρα εάν τα δημοσιεύματα αληθεύουν πρέπει  να κάνει μεγάλη προσπάθεια για να αυξήσει τον χρόνο συμμετοχής του, καθώς ο Harvey Elliott που έχει γυρίσει υγιής και η προσθήκη του Fabio Carvalho μπορούν να μειώσουν ακόμα παραπάνω τον χρόνο συμμετοχής του Άγγλου χαφ.

Μένει να δούμε, αν τα δημοσιεύματα αληθεύουν και ο Chamberlain παραμείνει Κόκκινος για ακόμη μια σεζόν, την τελευταία του συμβολαίου του.

Δυσοίωνο το μέλλον του Alex Oxlade-Chamberlain.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com