Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Μια θήκη κινητού επιβεβαιώνει τη νέα εκτός έδρας εμφάνιση της Liverpool

Μια θήκη κινητού επιβεβαιώνει τη νέα εκτός έδρας εμφάνιση της Liverpool

Η Liverpool δεν έχει ακόμη παρουσιάσει τη νέα εκτός έδρας φανέλα της, για τη σεζόν 2022-2023, αλλά ήδη έχουν διαρρεύσει φωτογραφίες της, οι οποίες φαίνεται να έχουν επιβεβαιωθεί από μια ασυνήθιστη πηγή.

Όπως έγινε πλέον παράδοση, η Liverpool πρόκειται να αποκαλύψει τη νέα εκτός έδρας, καθώς και την τρίτη της εμφάνιση, μέσα στους επόμενους δύο μήνες, έχοντας ήδη κυκλοφορήσει την εντός έδρας φανέλα για τη νέα σεζόν.

Έγινε, επίσης, σύνηθες φαινόμενο, να διαρρέουν φωτογραφίες ή σκίτσα των νέων εμφανίσεων, πριν από την κυκλοφορία τους.

Τον περασμένο Μάρτιο, διέρρευσαν φωτογραφίες της νέας εκτός έδρας φανέλας, από την αξιόπιστη ιστοσελίδα Footy Headlines, οι οποίες παρουσιάζουν μια λευκή εμφάνιση με ιριδίζον σχεδιασμό και μαύρο τόνο.

Δεν έγινε σαφές εάν αυτό θα ήταν το τελικό σχέδιο, καθώς τα πρώιμα μοντέλα της Nike σχεδόν πάντοτε υπόκεινται σε αλλαγές.

Τώρα, ωστόσο, μια θήκη κινητού τηλεφώνου, η οποία κατασκευάστηκε από τον επίσημο συνεργάτη της Liverpool, φαίνεται ότι επιβεβαιώνει το δημοσίευμα της ιστοσελίδας Footy Headlines.

Μια φωτογραφία που κοινοποιήθηκε στο Twitter και στη συνέχεια δημοσιεύθηκε από την Footy Headlines, παρουσιάζει δύο παραδείγματα σχεδίων για μια νέα σειρά θηκών τηλεφώνου, συμπεριλαμβανομένης μιας που ταιριάζει ακριβώς με τη νέα εντός έδρας φανέλα.

Δίπλα στο κόκκινο σχέδιο υπάρχει και μια λευκή θήκη με ιριδίζον μοτίβο, η οποία μοιάζει εντυπωσιακά με τα σχέδια που έχουν ήδη διαρρεύσει, συμπεριλαμβανομένης και μιας επίσημης μπάλας της Liverpool που παρουσιάστηκε από την Ofoball, επίσης τον περασμένο Μάρτιο.

Αυτό, φυσικά, δεν αποτελεί επιβεβαίωση ότι αυτός θα είναι ο σχεδιασμός της νέας εκτός έδρας φανέλας της ομάδας του Jurgen Klopp.
Αλλά σίγουρα είναι και το ποιο πιθανό, καθώς τις περισσότερες φορές αυτές οι διαρροές αποδεικνύονται ακριβείς.

Η νέα εκτός έδρας φανέλα.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com