Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Nunez: «Δεν ανοίγω τα social media μετά τους αγώνες»

Nunez: «Δεν ανοίγω τα social media μετά τους αγώνες»

Ο Darwin Nunez δήλωσε κατά της χρήσης των social media μετά από έναν αγώνα, από την άποψη ότι επηρεάζουν αρνητικά την ψυχολογία πολλών αθλητών.

Η νέα μεταγραφή της Liverpool, πιθανότατα σε αντίθεση με τους περισσότερους συναδέλφους του, ανέφερε σε συνέντευξή του ότι έχει εγκαταλείψει τη συνήθεια να διαβάζει τι γράφεται γι’ αυτόν μετά τα παιχνίδια στα οποία λαμβάνει μέρος.

Γνωστή είναι άλλωστε είναι η τοξικότητα πού ενίοτε εκδηλώνεται εις βάρος πολλών παικτών, με παραδείγματα εντός της Liverpool να αποτελούν ο Neco Williams, ο οποίος είχε φτάσει στο σημείο να απενεργοποιήσει προσωρινά τα προφίλ του, καθώς και οι Naby Keita και Trent Alexander-Arnold, πού με τη σειρά τους είχαν γίνει αποδέκτες ρατσιστικών σχολίων μετά την ήττα στην έδρα της Real Madrid τη σεζόν 2020-21.

Ας δούμε όμως τι δήλωσε ο Nunez στη Mirror:

«Παλιά κοίταζα πολύ τα social media – μετά όμως είδα σχόλια πού δε μού άρεσαν.»

«Αυτά (τα σχόλια) με έκαναν να νιώθω άρρωστος.»

«Η κριτική άρχισε να με ‘ρίχνει’, και χρειάστηκε να μιλήσω με τον ψυχολόγο της εθνικής ομάδας, Axel Ocampo.»

«Με βοήθησε πολύ, όμως η απάντηση ήταν απλή. Τώρα δεν ανοίγω το κινητό μου στα αποδυτήρια για να διαβάζω τι λέγεται για μένα. Μετά τα παιχνίδια, το ανοίγω μόνο για να μιλήσω με την οικογένεια και τους φίλους μου. Ακούω μόνο τους ανθρώπους πού είναι υποστηρικτικοί.»

O Darwin Nunez φωτογραφίζεται μετά την επισημοποίηση της απόκτησής του.
O Darwin Nunez φωτογραφίζεται μετά την επισημοποίηση της απόκτησής του.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com