Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ποιοι «χτυπάνε κάρτα» στο Kirkby στην αρχή της προετοιμασίας;

Ποιοι «χτυπάνε κάρτα» στο Kirkby στην αρχή της προετοιμασίας;

Η Liverpool ξεκινάει την προετοιμασία της στις 4 Ιουλίου στο AXA Training Centre του Kirkby, πριν φύγει για την Ασία στις 9 του ίδιου μήνα.

Από το ρόστερ των περίπου 40 ποδοσφαιριστών, μόλις 19 (με την… οψιόν για άλλους πέντε) αναμένονται να είναι στο γκρουπ των παικτών που θα φωνάξει παρών από την αρχή.

Σημαντικό ρόλο στο μικρό αυτό αριθμό με τον οποίο θα δουλέψει ο Jurgen Klopp από τις αρχές του επόμενου μήνα έχουν παίξει οι Εθνικές ομάδες, αφού μέχρι και χθες (19/06) υπήρχαν παιχνίδια στις κατηγορίες των Ελπίδων και άρα είναι αρκετοί αυτοί – έστω και μικροί – που θα αργήσουν να πάνε διακοπές.

Οι Henderson και Thiago δεν πήγαν στις Εθνικές, λόγω ξεκούρασης και τραυματισμού αντίστοιχα, ενώ ο Matip έχει αποσυρθεί από αυτή του Καμερούν. Ο Firmino δεν κλήθηκε από τη Βραζιλία, ενώ και ο Diaz ξεκουράστηκε.

Ο James Milner φυσικά θα είναι με την ομάδα, πιθανότατα σπάζοντας ΚΑΙ φέτος τα κοντέρ των εργομετρικών μετρήσεων, ενώ με την εμπειρία του αναμένεται να βοηθήσει από το ξεκίνημα και ο Adrian.

Οι Rhys Williams και Leighton Clarkson είναι μαζί στην Ισπανία και δουλεύουν μαζί στις διακοπές τους και πιθανότατα θα είναι στο Kirkby στις 4 Ιουλίου, όπως και οι Tyler Morton, Marcelo Pitaluga και Kaide Gordon.

Πιθανότατα από τη πρώτη μέρα θα δούμε και τον Virgil van Dijk που έπαιξε μόλις ένα ματς με τους Ολλανδούς, αφού και ο χρόνος πιέζει, με την αναχώρηση για την Ασία να είναι προγραμματισμένη για τις 9 του μήνα.

Οι δύο καινούργιοι, Calvin Ramsay και Darwin Nunez, επίσης έχουν πιθανότητες να είναι μέρος των προπονήσεων από τη πρώτη μέρα, ενώ οι Salah, Konate και Neco Williams άφησαν νωρίς τις Εθνικές λόγω προβλημάτων.

Οι Alisson, Fabinho και Keita τελείωσαν νωρίς τις υποχρεώσεις τους, ενώ στο Kirkby θα δούμε πέραν… μεταγραφικών απροόπτων και τους Davies και Phillips.

Βέβαια, οι διακοπές δεν είναι σταθερές, αφού μέχρι και ο Carvalho μπορεί να επιλέξει να γυρίσει πιο νωρίς για να γνωρίσει καλύτερα την ομάδα. Με τα τωρινά δεδομένα και τις φήμες, πάντως, αυτοί οι 19+5 θα είναι στη πόλη από το πρώτο… τρέξιμο.

Το AXA Training Centre άνοιξε τις πύλες του το 2020.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com