Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Ψάχνεται για δανεισμό του Wijnaldum η Liverpool»

«Ψάχνεται για δανεισμό του Wijnaldum η Liverpool»

Ο Gini Wijnaldum πανηγυρίζει το γκολ εναντίον της Barcelona, με το οποίο έκανε το 3-0.

Ένα τρελό σενάριο για επιστροφή του Gini Wijnaldum στη Liverpool, με πηγή ένα μέσο της Ιρλανδίας, κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την… όχι και τόσο αξιόπιστη Daily Star της χώρας, οι Reds «κοιτάνε» προς τη πλευρά του Ολλανδού πρώην χαφ του για να καλύψουν τη… τρύπα στο κέντρο του γηπέδου.

Οι Reds, σύμφωνα πάντα με την Irish Daily Star, θέλουν τον Jude Bellingham για τα χαφ, όμως η Borussia Dortmund δεν είναι διατεθειμένη να παραχωρήσει τον 20χρονο Άγγλο χαφ αυτό το καλοκαίρι, προτιμώντας να τον πουλήσει το 2023, με τη Liverpool να μην έχει πρόβλημα να περιμένει.

Εδώ, το δημοσίευμα μπλέκει τον Gini Wijnaldum, αφού αναφέρει πως οι Reds θέλουν να τον Ολλανδό με τη μορφή ενός μονοετή δανεισμού για να έχουν μια προσωρινή λύση στα χαφ.

Ο Gini αποχώρησε ως ελεύθερος πέρυσι για την Paris Saint-Germain, όμως τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν καλά. Έκανε μόλις 18 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, ψηφίστηκε ως η «Αποτυχία της Χρονιάς» στη Ligue 1 και με το Μουντιάλ να έρχεται, θέλει να επανέλθει στις επιλογές του Louis van Gaal.

Η πηγή είναι το λιγότερο αναξιόπιστη και δύσκολα υπάρχει κάτι παραπάνω στην ιστορία, όμως καλό είναι να έχουμε τη φήμη στα… υπόψιν.

Δεν αγωνίζεται αρκετά στο Παρίσι ο Gini Wijnaldum.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com