Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Προφορική συμφωνία Sadio Mane και Bayern Munich

Προφορική συμφωνία Sadio Mane και Bayern Munich

Πιθανή η αποχώρηση του Mane.

Σε προφορική συμφωνία έχει φτάσει, σύμφωνα με δημοσιεύματα, η πλευρά του Sadio Mane με αυτή της πρωταθλήτριας Γερμανίας, Bayern Munich.

Όπως είναι γνωστό η Bayern Munich του Julian Nagelsman έχει θέσει ως πρώτο μεταγραφικό στόχο τον Sadio Mane, ενώ το ενδιαφέρον είναι αμοιβαίο, καθώς ο παίκτης το μόνο που θέλει είναι να μεταγραφεί στην γερμανική ομάδα.

Σύμφωνα με τον έμπιστο Ιταλό δημοσιογράφο του Sky Italia, Fabrizio Romano, η Bayern ήρθε σε προφορική συμφωνία με το Mane για τριετές συμβόλαιο, ενώ οι συζητήσεις μεταξύ των δύο ομάδων φέρεται να είναι στο τελευταίο στάδιο, με τους Βαυαρούς να είναι έτοιμοι να καταθέσουν τρίτη πρόταση στους Reds.

Φυσικά πρέπει να βελτιώσουν πολύ την πρόταση τους καθώς οι τελευταίες δύο απορρίφθηκαν χωρίς δεύτερη σκέψη από το Julian Ward. Συγκεκριμένα, οι πρωταθλητές Γερμανίας προσέφεραν 21+4 εκατομμύρια ευρώ τη πρώτη φορά, ενώ επανήλθε με άλλη μία ύψους 24+6 εκατομμυρίων. Η απάντηση ήταν αρνητική, με τον νέο τεχνικό διευθυντή των Κόκκινων να τονίζει πως η πρόταση πρέπει να φτάσει πολύ πιο κοντά στα 42 εκατομμύρια ευρώ.

Μένει να δούμε αν η ερχόμενη πρόταση των Γερμανών ικανοποιήσει οικονομικά τους κόκκινους και, αν συμβεί αυτό, η Bayern θα γίνει η πέμπτη κατά σειρά ομάδα του Mane, μετά τις Metz, RB Salzburg, Southampton και – φυσικά – Liverpool.

Ο Sadio Mane έτοιμος να πει αντίο στη Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com