Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Lineker: «Για κάποιο λόγο δεν πιστεύει τον Alexander-Arnold o Southgate»

Lineker: «Για κάποιο λόγο δεν πιστεύει τον Alexander-Arnold o Southgate»

Αποχώρησε από την εθνική ο Alexander-Arnold.

Την άποψή του στη μη χρησιμοποίηση του Alexander-Arnold αλλά και των γενικότερων επιλογών του Gareth Southgate κατέθεσε ο Gary Lineker.

Τα «Τρία Λιοντάρια» γνώρισαν τη συντριβή από τους εντυπωσιακούς Ούγγρους με 0-4 στο Molineux του Γούλβερχάμπτον, με τους Άγγλους οπαδούς να αποδοκιμάζουν έντονα τον ομοσπονδιακό τους προπονητή.

Ο Trent Alexander-Arnold ήταν απών από την αναμέτρηση, αφού παρά την κλήση του, αποδεσμεύτηκε από την αποστολή της εθνικής Αγγλίας.

Ο πάλαι ποτέ σπουδαίος φορ των – μεταξύ άλλων – Tottenham και Barcelona, αλλά και τωρινός παρουσιαστής του «Match of the Day» (η αντίστοιχη «Αθλητική Κυριακή»), έγραψε πως:

«Είναι ένα ενδιαφέρον χρονικό σημείο, αφού ο Southgate φαίνεται να έχει κολλήσει στην προσεκτική στρατηγική που οδήγησε την Αγγλία στον ημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου και στον τελικό του EURO 2020».

«Δεδομένων των αποτελεσμάτων των δύο τελευταίων μεγάλων διοργανώσεων, κατανοούμε και καταλαβαίνουμε γιατί ο Southgate πιστεύει στη φιλοσοφία του».

«Η ήττα με 4-0 από την Ουγγαρία, από την άλλη, θα πρέπει να χρησιμεύσει ως σήμα αφύπνισης».

«Χωρίς αμφιβολία, η Αγγλία μπορεί να παίξει καλύτερα από ό,τι έχει δείξει υπό τον Southgate».

«Ο Alexander-Arnold για κάποιο λόγο δεν έτυχε ποτέ πραγματικής εμπιστοσύνης στην εθνική ομάδα, ενώ παίκτες όπως ο Jack Grealish και ο Jadon Sancho είναι επίσης υποτιμημένοι και υποχρησιμοποιημένοι».

«Οι παίκτες μπορεί να έχουν χάσει την πίστη τους στις τακτικές του Southgate μετά τη χθεσινοβραδινή εμφάνιση».

«Με τόσους πολλούς ταλαντούχους παίκτες για να διαλέξει, ο συντριβή του Southgate από την Ουγγαρία θα πρέπει να τον ωθήσει να επανεξετάσει τη στρατηγική του για το Παγκόσμιο Κύπελλο».

Δεν έχει δείξει μεγάλη εμπιστοσύνη στον Trent Alexander-Arnold o Southgate.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com