Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Προετοιμασία Liverpool: Φιλικά σε Ασία και Ευρώπη

Προετοιμασία Liverpool: Φιλικά σε Ασία και Ευρώπη

Οι Reds θα επιστρέψουν στις προπονήσεις, σε λιγότερο από ένα μήνα, με την προετοιμασία για τη σεζόν 2022-2023 να ξεκινά στις 4 Ιουλίου.

Αμέσως μετά, η ομάδα του Jurgen Klopp θα πραγματοποιήσει ταξίδι στην Άπω Ανατολή, για να δώσει δύο φιλικούς αγώνες εναντίον της Manchester United στη Μπανγκόκ και της Crystal Palace στη Σιγκαπούρη, οι οποίοι έχουν προγραμματιστεί για τις 12 και 15 Ιουλίου αντίστοιχα.

Στη συνέχεια, σύμφωνα με τον Paul Joyce των Times, οι Reds θα κατευθυνθούν στην Αυστρία για το βασικό στάδιο προετοιμασίας τους, ένα προορισμό τον οποίο έχουν επιλέξει για τρίτο συνεχόμενο καλοκαίρι.

Το περασμένο καλοκαίρι έδωσαν τρία φιλικά στη γραφική αυστριακή πόλη Saalfelden, προτού αναχωρήσουν για τη Γαλλία.

Αυτό το καλοκαίρι, κατά τη διάρκεια της παραμονής της στην Αυστρία, η Liverpool έχει προγραμματίσει φιλικούς αγώνες με την RB Leipzig και την Salzburg, των οποίων οι ημερομηνίες διεξαγωγής δεν έχουν ακόμα γίνει γνωστές.

Οι RB Leipzig και Salzburg δεν είναι άγνωστες για την Liverpool, καθώς έχει βρεθεί αντιμέτωπη και με τις δύο, στο Champions League, τις τελευταίες σεζόν.

Ακολούθως, οι Reds θα επιστρέψουν στην Αγγλία για να αντιμετωπίσουν τη Manchester City, για το Community Shield, στις 30 Ιουλίου. Ένας αγώνας ο οποίος θα έχει μια ιδιαιτερότητα, αφού όπως έχετε διαβάσει στο liverpool.gr, ο αγώνας δεν θα διεξαχθεί στο Wembley.

Συνοπτικά το πρόγραμμα προετοιμασίας:

Man United – Μπανγκόκ, 12 Ιουλίου

Crystal Palace – Σιγκαπούρη, 15 Ιουλίου

RB Leipzig – Αυστρία, προς επιβεβαίωση

Salzburg – Αυστρία, προς επιβεβαίωση

Man City – Community Shield, King Power Stadium, 30 Ιουλίου

Μια προετοιμασία, η οποία θα διαρκέσει λιγότερο από πέντε εβδομάδες λόγω της πρόωρης έναρξης της σεζόν στην Premier League.

Community Shield στο King Power Stadium.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com