Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > ΕΠΙΣΗΜΟ: Πήρε το 27 και ανακοινώθηκε ο Darwin Nunez!

ΕΠΙΣΗΜΟ: Πήρε το 27 και ανακοινώθηκε ο Darwin Nunez!

Παίκτης της Liverpool είναι με κάθε επισημότητα από το απόγευμα της Τρίτης ο Ουρουγουανός σέντερ φορ Darwin Nunez!

Ο 22χρονος – πρώην πια – παίκτης της Benfica διάλεξε το νούμερο 27 για το πίσω μέρος της φανέλας, το οποίο φορούσε μέχρι πρότινος φυσικά ο Divock Origi.

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση που εξέδωσε λίγο πριν τις 21:00 ώρα Ελλάδας, η Liverpool αναφέρει πως:

«Η Liverpool FC ολοκλήρωσε την υπογραφή του Darwin Nunez από την Benfica, με την επιφύλαξη της επιτυχούς χορήγησης άδειας εργασίας και διεθνούς άδειας μεταγραφής».

«Ο Nunez φτάνει στο Anfield μετά από δύο σεζόν στην Πορτογαλία με την Benfica, όπου σημείωσε 48 γκολ από τις 85 συμμετοχές του σε όλες τις διοργανώσεις».

«Ο 22χρονος έχει επίσης κερδίσει 11 συμμετοχές για την Ουρουγουάη μέχρι σήμερα, αφού έκανε ένα διεθνές ντεμπούτο τον Οκτώβριο του 2019».

«Η καριέρα του Nunez στο ποδόσφαιρο ξεκίνησε στh Club Atletico Penarol, έχοντας ανέβει από τις τάξεις των νέων στον σύλλογο της Ουρουγουάης».

«Στη συνέχεια κέρδισε μια μετακόμιση στην Ισπανία με την ομάδα δεύτερης κατηγορίας UD Almeria, περνώντας εκεί την σεζόν 2019-20 πριν ενταχθεί στην Benfica».

«Ο Nunez θα φορέσει τη φανέλα με το νούμερο 27 για τη Liverpool και θα γίνει ο τρίτος Ουρουγουανός που υπογράφει για τον σύλλογο, μετά από τον Luis Suarez και τον Sebastian Coates».

Δείτε εδώ το βίντεο της ανακοίνωσης του Ουρουγουανού φορ:

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com