Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Nunez: «Ήρθα στη Liverpool για να πάρω τίτλους»

Nunez: «Ήρθα στη Liverpool για να πάρω τίτλους»

Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των Reds έκανε μετά την υπογραφή του συμβολαίου του στο liverpoolfc.com o Darwin Nunez.

Συγκεκριμένα, ο νέος άσος της Liverpool, είπε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος και χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ στη Liverpool. Είναι ένας τεράστιος σύλλογος»,

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον σύντροφό μου και τους γονείς μου και τον γιο μου, που είναι πραγματική πηγή υπερηφάνειας για μένα. Ήταν πολύ σημαντικοί για μένα στα στάδια της καριέρας μου. Είμαι πραγματικά περήφανος για αυτούς και για τη δουλειά που κάνουμε, εγώ και η σύντροφός μου, ως ομάδα και της είμαι ευγνώμων που είμαι εδώ».

«Είναι χαρά που βρίσκομαι εδώ στη Liverpool και είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέρος αυτού του μεγάλου συλλόγου».

«Έχω παίξει εναντίον της Liverpool και την έχω δει σε πολλά παιχνίδια στο Champions League και αυτό είναι το στυλ παιχνιδιού μου. Υπάρχουν μερικοί σπουδαίοι παίκτες εδώ και νομίζω ότι θα ταιριάζει το στυλ παιχνιδιού μου εδώ».

«Όπως είπα, έχω παρακολουθήσει αρκετά ματς και είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος και ελπίζω να δώσω ό,τι έχω για να βοηθήσω την ομάδα».

«Όταν έφτασα στο προπονητικό γήπεδο, εξεπλάγην όταν είδα το στήσιμο και τη δομή και όλα τα τρόπαια εδώ»

«Μπορείς να φανταστείς τον εαυτό σου να κερδίζει περισσότερα τρόπαια και αργότερα, όταν έρθεις ξανά εδώ και δεις τα νέα τρόπαια που εμφανίζονται, μπορείς να πεις, «Κοίτα, ήμουν μέρος αυτού, ήμουν εκεί εκείνη την εποχή, κερδίζοντας τρόπαια ». Αυτός είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους ήρθα εδώ στη Liverpool – για να κερδίσω τρόπαια και τίτλους. Θέλω να κερδίσω πολλά τρόπαια στη Liverpool».

Για τους συμπαίκτες του και τον προπονητή του στη Liverpool, o Nunez είπε:

«Ο Klopp σίγουρα θα με βοηθήσει πάρα πολύ».

«Ο Firmino είναι εξαιρετικός παίκτης, όπως και ο Jota είναι τρομερός επιθετικός. O Luis Diaz, o Salah, είναι όνειρο να παίζεις με τέρατα όπως αυτούς».

Με το νούμερο 27 στη πλάτη θα αγωνίζεται ο Darwin Nunez.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com