Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Θέλει Liverpool ο Nunez, ζητάει 100 εκ. η Benfica!

Θέλει Liverpool ο Nunez, ζητάει 100 εκ. η Benfica!

Να συνεχίσει την καριέρα του στη Liverpool θέλει ο Darwin Nunez, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα του Paul Joyce των Times, με την Benfica να ζητάει όμως €100 εκατομμύρια για τον παραχωρήσει.

Οι Αετοί της Λισαβώνας τον απέκτησαν από την Almeria πριν από δύο χρόνια έναντι €24 εκατομμυρίων, με την Ισπανική ομάδα να διατηρεί και 20% ποσοστό μεταπώλησης.

Οι Reds είναι διατεθειμένοι να διεκδικήσουν τον παίκτη, αλλά όλα θα κριθούν στην τιμή και στις διαπραγματεύσεις με την Benfica.

Η Liverpool σύμφωνα με τον Joyce δεν έχει καταθέσει κάποια επίσημη πρόταση στην Benfica μέχρι στιγμής, παρά τα όσα αναφέρουν οι Πορτογάλοι, ωστόσο θεωρείται εξαιρετικά πιθανό να το κάνει μέσα στις επόμενες ημέρες.

Η περίπτωση του Nunez έρχεται σαφώς σε συνάρτηση με εκείνη του Sadio Mane, με τον Σενεγαλέζο να είναι έτοιμος να αποτελέσει παρελθόν από το Anfield, θέλοντας να συνεχίσει την καριέρα του στην Bayern Munich.

Ιδανικός αντικαταστάτης, κατά τον Jürgen Klopp είναι ο Nunez, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως η Liverpool θα πληρώσει οποιοδήποτε ποσό θέλει η Benfica, για να τον κάνει δικό της.

Όπως προσθέτει ο Dominck King, οι Reds θα μπορούσαν να σπάσουν το μεταγραφικό τους ρεκόρ, το οποίο ανέρχεται στα €84 εκατομμύρια με την μεταγραφή του Virgil van Dijk, για χάρη του διεθνή striker. Δεν θα πάρουν όμως μέρος σε μια μάχη προτάσεων με τις υπόλοιπες ενδιαφερόμενες ομάδες.

Ο νέος αθλητικός διευθυντής του συλλόγου, Julian Ward βρίσκεται σε συζητήσεις το τελευταίο διάστημα με την Benfica, η οποία του μετέφερε την επιθυμία του παίκτη να φορέσει την Famous Red Shirt.

Σοβαρό ενδιαφέρον για τον Nunez υπάρχει και από την Manchester United, όμως ο παίκτης δείχνει να προτιμά την προοπτική του Anfield.

Ο Darwin Nunez προτιμά Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com