Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Επέστρεψε από τώρα στο Kirkby ο Kaide Gordon

Επέστρεψε από τώρα στο Kirkby ο Kaide Gordon

Η προετοιμασία της Liverpool μπορεί να αρχίζει σε περίπου έναν μήνα, όμως ο Kaide Gordon έχει ήδη επιστρέψει στο AXA Training Centre, για να κάνει ατομικές προπονήσεις ενόψει της νέας σεζόν.

Ο νεαρός άσος γνωρίζει πως κάθε προετοιμασία αποτελεί μια πολύ καλή ευκαιρία για τους μικρότερους σε ηλικία παίκτες, με τον Jürgen Klopp να τους δίνει παραδοσιακά λεπτά συμμετοχής στα καλοκαιρινά φιλικά.

Την σεζόν που μας πέρασε ο μέσος έκανε πέντε εμφανίσεις στα καλοκαιρινά φιλικά, ξεκινώντας βασικός στο τελευταίο με την Osasuna στο Anfield.

Με την πρώτη ομάδα πραγματοποίησε τέσσερις συνολικά εμφανίσεις κατά τη διάρκεια της σεζόν, σκοράροντας στο FA Cup κόντρα στη Shrewsbury τον Ιανουάριο και παίρνοντας φανέλα βασικού στον ημιτελικό του Carabao Cup εναντίον της Arsenal στα τέλη του ίδιου μήνα.

Τραυματίστηκε όμως στις 7 Φεβρουαρίου στην ήττα της Under 23 από την Leeds με 3-0 και έκτοτε δεν αγωνίστηκε ξανά, λαμβάνοντας μέρος σε λίγες μόνο προπονήσεις μέχρι το τέλος της σεζόν, με την ομάδα να προσέχει με την περίπτωση του και να μην παίρνει κάποιο ρίσκο.

Συμμετείχε στην παρέλαση της ομάδας στην πόλη, πριν κάνει διακοπές για περίπου μια εβδομάδα, μαζί με τον James Balagizi και τον Shola Shoretire της Manchester United και πλέον έχει επιστρέψει στο προπονητικό κέντρο.

Klopp και Gordon στη νίκη επί της Shrewsbury.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com