Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Προς πώληση ο Minamino

Προς πώληση ο Minamino

Έτοιμος να αποτελέσει παρελθόν από τη Liverpool μέσα στις επόμενες εβδομάδες είναι και ο Takumi Minamino, με τουλάχιστον πέντε ομάδες να έχουν εκφράσει επίσημο ενδιαφέρον για την απόκτηση του.

Ο Taki έδωσε πολύτιμες λύσεις την σεζόν που μας πέρασε στην ομάδα σε Carabao Cup και FA Cup, όμως δεν βρίσκει στο Anfield τον επιθυμητό χρόνο συμμετοχής, με την πώληση να δείχνει να είναι η καλύτερη λύση και για τις δύο πλευρές.

Η Liverpool είναι θετικό στο ενδεχόμενο πώλησης του Ιάπωνα το φετινό καλοκαίρι, κοστολογώντας τον στα £17 εκατομμύρια.

Ο μάνατζερ του παίκτη, Yusuke Akiyama βρίσκεται στην Ευρώπη αυτό το διάστημα, προκειμένου να συζητήσει με όλες τις ενδιαφερόμενες ομάδες και να κλείσει τη μεταγραφή το συντομότερο δυνατό.

Για τον Minamino ενδιαφέρεται αρχικά η Leeds του Jesse Marsch, ο οποίος θέλει να συνεργαστεί ξανά με τον διεθνή άσο, μετά το κοινό τους πέρασμα από την RB Salzburg.

Η Southampton θα μπορούσε επίσης να κάνει κρούση, για να φέρει πίσω στο St Mary’s τον ποδοσφαιριστή, ενώ την τετράδα των ομάδων της Premier League που τον έχουν στη λίστα τους συμπληρώνουν οι Wolves και Fulham, με την οποία συνεργάστηκαν οι Reds για την μεταγραφή του Fabio Carvalho.

Τέλος, φημολογούμενο ενδιαφέρον φέρεται να υπάρχει και από την AS Monaco, η οποία αναμένεται λάβει πολλά εκατομμύρια ευρώ από την Real Madrid για την πώληση του Aurelien Tchouameni.

Οδεύει προς την έξοδο ο Minamino.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com