Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Στα 15 εκ. κοστολογεί η Liverpool τον Neco Williams

Στα 15 εκ. κοστολογεί η Liverpool τον Neco Williams

Αποχωρήσεις θα έχουμε το φετινό καλοκαίρι από το ρόστερ της Liverpool, με τον Neco Williams να είναι πολύ πιθανό να αποτελέσει μια από αυτές.

Ο Ουαλός αγωνίστηκε ως δανεικός στη Fulham στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν, πραγματοποιώντας πολλές καλές εμφανίσεις και αποκομίζοντας σημαντικές εμπειρίες από ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, όπως εκείνο της Championship.

Οι Reds θεωρούν πως το πέρασμα από τη Fulham τον βοήθησε να ανεβάσει σημαντικά την αξία του και για τον λόγο αυτό, τον κοστολογούν πλέον στα £15 εκατομμύρια, βάζοντας του παράλληλα πωλητήριο για το φετινό καλοκαίρι.

Ο ίδιος θέλει να αγωνίζεται και όχι να αποτελεί την δεύτερη επιλογή, ώστε να μπορέσει να έχει θέση βασικού με την εθνική Ουαλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Οι Reds αναμένεται να αποκτήσουν τον Calvin Ramsay από την Aberdeen, ο οποίος θα αποτελέσει το back up του Trent Alexander-Arnold, οπότε η πόρτα της εξόδου θα μπορέσει να ανοίξει για τον Neco Williams.

Θεωρείται πολύ πιθανό να υπάρξει μέσα στο επόμενο διάστημα επίσημη κρούση από τη Fulham για την απόκτηση του με κανονική μεταγραφή, αφού έμεινε ικανοποιημένη από το πέρασμα του και άρεσε πολύ στον προπονητή, Marco Silva.

Όλα δείχνουν πώληση λοιπόν για τον Neco Williams το φετινό καλοκαίρι.

Προς πώληση ο Neco Williams.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com